Antena Meniu Search
x

Sonia este singura elevă de 10 la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului: "Este foarte serioasă, discretă, cu foarte mult bun simț"

Sonia Goilean, o elevă de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Oradea, a reușit performanța de a lua 10 pe linie la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.09.2020, 19:39

Sonia este singura elevă de 10 la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului
Sonia Goilean, elevă de 10 la Bacalaureat - Facebook
  • Discretă și cu mult bun simț, o descrie directoarea Colegiului din Oradea
  • Tânăra vrea să urmeze cursurile Facultății de Psihologie

Eleva a reușit o premieră a ultimilor 18 ani pentru această sesiune de Bacalaureat.

Din cauza unor probleme de natură medicală, Sonia Goilean nu reușise să se prezinte la sesiunea de vară a examenului de maturitate.

"Este o elevă foarte serioasă, discretă, cu foarte mult bun simț. A fost colegă de clasă cu Melissa Mezei, eleva care a luat 10 în prima sesiune a examenului de Bacalaureat", o descrie profesoara Livia Muntean, directoarea Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Oradea.

Tânăra, care va urma cursurile Facultății de Psihologie, le-a mulțumit profesorilor care au contribuit la educația ei și la această performanță.

"Sunt foarte fericită pentru reușită. Mă bucur mult că efortul depus în acest an școlar și nu numai, se poate oglindi în rezultatele pe care am reușit să le obțin. Sunt mândră că sunt absolventă a Colegiului Național «Mihai Eminescu» și țin să le mulțumesc tuturor profesorilor care au contribuit la pregătirea mea. Voi urma Facultatea de Psihologie. Sunt atrasă de complexitatea unui om și de personalitatea acestuia. Am și o latură creativă foarte bine dezvoltată și deși sunt emotivă din fire, îmi place să interacționez cu oamenii", a spus Sonia Goilean, potrivit Bihon.ro.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Sonia este singura elevă de 10 la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului: "Este foarte serioasă, discretă, cu foarte mult bun simț"