Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Subiecte Evaluare Națională Limba Română, pentru clasa a II-a

Subiecte Limba Română la Evaluarea Națională 2019. Elevii de clasa a II-a au avut de rezolvat două cerințe, marți, 7 mai, la testul de la Limba română și Limba maternă.

de Redactia Observator

la 07.05.2019 , 10:28

Subiecte Limba Română la Evaluarea Națională 2019. Elevii de clasa a II-a au avut de rezolvat două cerințe, marți, 7 mai, la testul de la Limba română și Limba maternă.

Potrivit calendarului de la Evaluarea Națională 2019, la finalul clasei a II-a (EN II), pe 7 mai, s-au desfășurat probele scrise la limba română şi limba maternă.

Testele de citire aferente acestor discipline vor fi susţinute miercuri.

Articolul continuă după reclamă

La prima cerință copiii au fost îndemnați să scrie un bilet în care să le mulțumească părinților pentru un cadou primit.

Subiecte la Limba Română la Evaluarea Națională

La a doua cerință, elevii de clasa a II-a care dau Evaluarea Națională au avut de răspuns la cinci întrebări, referitoare la vacanța de primăvară. 

Subiecte la Română
Evaluare Națională

Durata alocată rezolvării a fost de 30 de minute pentru fiecare test, în cazul elevilor de clasa a II-a. 

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2019 nu se notează în catalog și nici nu se comunică public. 

"Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează / nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele vor fi valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor / reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate", arată MEN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Educatie » Subiecte Evaluare Națională Limba Română, pentru clasa a II-a