Antena Meniu Search
x

Un fan al naţionalei Angliei îşi îmbuibă fiul cu apă şi suc pentru că echipa înscrie de câte ori micuţul merge la toaletă: "Se sacrifică pentru ţara lui"

Naţionala de fotbal a Angliei s-a calificat în semifinalele Euro 2020, iar fanii echipei sunt dispuşi să facă tot ce este posibil pentru ca echipa lor să câştige competiţia.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 12:28

Fanii englezi sunt dispuşi să facă orice pentru ca echipa naţională să câştige Euro 2020
Fanii englezi sunt dispuşi să facă orice pentru ca echipa naţională să câştige Euro 2020 - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Fanii naţionalei Angliei sunt dispuşi să facă orice pentru ca echipa să câştige Euro 2020.

Vorbim despre purtatul aceluiaşi tricou la fiecare meci, despre menţinerea bărbii sau a unei anumite frizuri până la finalul competiţiei ori despre alte superstiţii mai mult sau mai puţin dubioase.

Însă, un caz aparte îl reprezintă, conform Daily Star, cel al lui Paul şi al lui Henry, fiul de şapte ani al lui Paul. Pe parcursul unor meciuri de la Euro 2020, Paul a observat că, de fiecare dată când fiul său merge la toaletă, naţionala Angliei înscrie, astfel că bărbatul şi-a dat seama că acesta poate fi secretul succesului.

Astfel, Paul a început să-şi îmbuibe fiul cu apă şi suc înainte de meciuri în speranţa că fiul său merge mai des la toaletă şi, în acest fel, naţionala Angliei înscrie mai multe goluri. 

Fanii naţionalei Angliei, dispuşi să facă orice pentru ca echipa să câştige Euro 2020

Paul este chiar încântat de situaţie şi a precizat că "eu şi fiul meu, Henry, obişnuim să ocupă aceleaşi locuri pe canepa, înaintea unui meci, şi să îmbrăcăm tricouri proaspăt spălate ale naţionalei Angliei. În două meciuri, de fiecare dată când el a mers la toaletă, pentru a face treaba mică, Anglia a înscris aşa că acum am început să-l îmbuibăm cu apă şi suc înainte de fiecare meci. Se sacrifică pentru ţara lui".

Nick, un alt susţinător fanatic al naţionalei Angliei, a recunoscut că şi el are o superstiţie bizară legată de meciurile de la Euro 2020. Bărbatul a precizat că a obişnuit să mănânce câte o porţie de pui vindaloo (n.r. - tip de mâncare indiană) înainte de fiecare meci al naţionalei Angliei, cu excepţia partidei cu Scoţia, singura în care englezii nu au reuşit să se impună la turneul final. Totuşi, Nick nu pare dispus să mai facă un asemenea sacrificiu înainte de semifinala cu Danemarca susţinând că "m-am săturat să mănânc pui vindaloo, deja îmi este silă de tipul respectiv de mâncare". Însă, precum în cazul micuţului Henry, este posibil ca Nick să se sacrifice şi el pentru ţară, doar, doar, naţionala de fotbal a Angliei obţine o nouă victorie şi se califică în finala Euro 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Euro 2020 » Un fan al naţionalei Angliei îşi îmbuibă fiul cu apă şi suc pentru că echipa înscrie de câte ori micuţul merge la toaletă: "Se sacrifică pentru ţara lui"