Antena Meniu Search
x

Video A făcut o afacere din pasiunea pentru lumânările parfumate: "Mă reprezintă. Mă relaxează foarte tare să le fac"

Când vorbim de romantism, cei mai mulţi se gândesc şi la... lumânări parfumate! Pentru unii, însă, ele au devenit o sursă de venit. Aşa se întâmplă şi în cazul Emiliei, o tânără din Constanţa care şi-a transformat pasiunea într-un mic business, cu miros de vanilie sau de scorţisoară...

de Cătălina Buzoianu

la 01.11.2021, 08:17

Vezi și

Emilia Murariu – creator: "Câtărim ceara după care o punem într-o baie de apă şi aşteptăm să se topească. Între timp, pregătim vasul – folosim vase din beton turnate manual, după care o să lipim fitilul şi aşteptăm să se facă 75 de grade. După ce am turnat ceara în vasul de beton, aşteptăm să se întărească şi cam aşa arată după 24 de ore de stat la întărit, acesta ar fi rezultatul..."

Şi, rând pe rând, rafturile se umplu cu lumânări care mai de care mai înmiresmate. Aşa arată atelierul Emiliei care, din luna mai, şi-a transformat pasiunea într-o mică afacere.

Emilia Murariu – creator: Eu sunt o mare fană a lumânărilor parfumate. De-a lungul timpului, tot mi-am cumpărat lumânări handmade şi nu miroseau... Când am dat drumul în casă mirosea a ceva... wow şi am zis "Da, da, astea sunt pentru mine!".

Şi-a făcut o afacere din lumânări parfumate

Pe acelaşi subiect

Pasionată până peste cap de mirosurile îmbietoare, Emilia a decis să se dedice acestui sector şi să ducă totul la rang de artă. Acum, ajunge să creeze tot felul de modele, cu mirosuri speciale şi... unice.

Emilia Murariu – creator: La început am cerut feedback de la oameni, feedback sincer şi am ştiut unde să lucrez. Mă reprezintă... Mă relaxează foarte tare să le fac!"

Procesul este îndelungat, iar fiecare detaliu trebuie mânuit cu atenţie. Emilia are însă multă răbdare, în speranţa că lumânările ei parfumate vor înmiresma cât mai multe case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » A făcut o afacere din pasiunea pentru lumânările parfumate: "Mă reprezintă. Mă relaxează foarte tare să le fac"