Antena Meniu Search
x

Video A fost arestat tatăl care și-a înjunghiat soția și fetițele gemene, în Roman. A dat vina pe cumnată, soacră și nevastă: "Mintea i-a fost întunecată"

Tatăl care şi-a înjunghiat fetiţele gemene şi soţia, la Roman, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul ar fi mărturisit procurorilor cum s-a întâmplat totul.

de Adrian Obreja

la 07.11.2021, 20:28

Vezi și

Surse din cadrul anchetei spun că plânsul fetițelor gemene ar fi declanșat totul. Bărbatul le-a povestit procurorilor cum s-a petrecut atacul și susține că soția, soacra și cumnata au fost un factor de stres foarte mare. Soția și fiul cel mare au reușit să se salveze, însă una dintre gemene a murit, iar cealaltă este în stare foarte gravă la spital.

Există informaţii conform cărora individul a încercat să se sinucidă după tragedie. Astăzi a fost arestat preventiv 30 de zile pentru omor calificat deosebit de grav și tenativă la omor. În același timp va fi supus unei expertize psihiatrice. Informațiile de până acum arată că bărbatul nu avea antecedente psihiatrice. 

Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă după ce și-a înjunghiat familia

"La data de 6 noiembrie s-a pus în mișcare acțiunea penală față de agresor pentru săvârșirea a trei infracțiuni: o infracțiune de omor calificat și două infracțiuni de tentativă de omor. În dimineața zilei de 6 noiembrie 2021, ora 6:30, agresorul se afla în locuința sa din municipiul Roman, împreună cu ceilalți membri ai familiei sale respectiv soția, un copil minor în vârstă de 9 ani și două fetițe gemene în vârstă de 2 luni și 24 de zile. În mod intempestiv, inculpatul s-a înarmat cu un cuțit de bucătărie și a atacat-o pe soția sa care se afla în pat cu una dintre fetițele gemene, dormind.

Pe acelaşi subiect

A lovit-o în zona gâtului, cauzându-i mai multe leziuni și pe restul corpului, infracțiune care a fost calificată sub aspectul tentativei de omor calificat. După agresarea soției, aceasta a reușit să ducă o luptă cu inculpatul și a reușit, de asemenea, să fugă din apartament, alertând cu voce tare vecinii de bloc. Inculpatul a rămas în apartament împreună cu cele două fetițe, asupra cărora a exercitat acțiuni violente cu același cuțit de bucătărie. În urma loviturilor, una dintre victime a decedat la scurt timp, iar cea de-a doua fetiță se află sub îngrijiri medicale, suferind mai multe plăgi înjunghiate la nivelul corpului.

Deoarece agresorul prezenta urme de violență, în cadrul anchetei s-a conturat suspiciunea că acesta, după săvârșirea infracțiunilor pe care vi le-am descris anterior, ar fi încercat să se sinucidă, motiv pentru care s-a dispus examinarea medico-legală a acestuia, urmând ca rezultatele să fie comunicate în timp util.

Agresorul a fost audiat, acesta a recunoscut săvârșirea faptelor descrise anterior, declarând, nuanțat, modalitatea în care s-a derulat tot acest întreg eveniment invocând faptul, și aici citez din declarația lui, că "mintea i-a fost întunecată, asupra lui s-au acumulat mai multe presiuni psihice generate de soție, soacră și cumnată, precum și problemele legate de serviciu", au transmis procurorii.

"Nicule, să nu faci ceva la fete!" Mama gemenelor înjunghiate de tată a încercat disperată să le salveze

Bântuit de nebunie. Aşa este descris bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi cele două fetiţe gemene. În timpul atacului furibund, băiatul de 10 ani a fost trezit de gălăgie şi a mers în dormitorul părinţilor. Şi-a surprins tatăl cu cuţitul în mână. A luat-o la fugă înfricoşat şi s-a refugiat în blocul în care stătea colegul lui de clasă. Vecin: ”Era foarte speriat, tremura. N-am reuşit să înţelegem de la el ce s-a întâmplat, că "tata, cuţitul".

Rănită, mama a reuşit şi ea să iasă afară din casă, dar n-a putut să-şi ia cele două fetiţe gemene, în vârstă de două luni şi jumătate. După ce au spart uşa, poliţiştii au găsit o scenă care i-a şocat chiar şi pe ei, obişnuiţi cu nenorocirile. Tatăl încercase să-şi omoare şi cele două fetiţe. Una dintre ele era înjunghiată în inimă. Medicii nu au mai putut s-o salveze. Cealaltă fetiţă a fost dusă cu elicopterul la Iaşi. Medicii au operat-o timp de două ore şi jumătate. Pe corpul bebeluşului au numărat 10 lovituri de cuţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A fost arestat tatăl care și-a înjunghiat soția și fetițele gemene, în Roman. A dat vina pe cumnată, soacră și nevastă: "Mintea i-a fost întunecată"