Antena Meniu Search
x

Scufiţa Roşie a timpurilor noastre urcă pe scena de la Ţăndărică, la a 13-a ediţie a Festivalului ImPlus

Veşti bune pentru pasionaţii de teatru. A început a 13-a ediţie a Festivalul Internaţional de Teatru ImPlus, care va ţine până pe 27 noiembrie.

Vezi și

Veşti bune pentru pasionaţii de teatru. A început a 13-a ediţie a Festivalul Internaţional de Teatru ImPlus, care va ţine până pe 27 noiembrie. Organizatorii au pregătit nu mai puţin de 32 de spectacole atât pentru cei mici, cât şi pentru cei care vor să retrăiască emoţiile copilăriei.

Regizorul Felix Alexa a adus pe scena Teatrului Ţăndărică o Scufiţă Roşie a timpurilor noastre, agitate şi imprevizibile. 

Pentru artistul care i-a dat viaţă, celebra poveste a Scufiţei Roşii este expresia maturităţii şi a evoluţiei. A vieţii în sine, cu experienţe plăcute sau dramatice. 

Felix Alexa, regizorul spectacolului:

Am facut un spectacol, care cred eu ca e si pentru copii, si pentru adulti, un spectacol care se adreseaza emotiei. 

Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls, ajuns la cea de a XIII-a ediție, se adresează nu numai copiilor, cât şi celor mari.

Cele 32 de spectacole vor aduce în atenţia publicului stiluri variate ale teatrului contemporan de animație și ale teatrului vizual din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scufiţa Roşie a timpurilor noastre urcă pe scena de la Ţăndărică, la a 13-a ediţie a Festivalului ImPlus