Antena Meniu Search
x

Costin Mărculescu urma să lanseze o carte despre viaţa personală. Actorul a fost găsit fără suflare în propriul apartament

Era trecut de miezul nopţii când pompierii au confirmat cel mai negru scenariu. Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, în propriul apartament.

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 12:20

Vezi și
  • Urma să lanseze o carte despre viaţa personală.
  • Era cea mai mare dorinţă a lui, prietenii spun că i-o vor îndeplini.

Vecinii nu îl mai văzuseră de câteva zile. S-au îngrijorat pentru că nu răspundea deşi câinele său se auzea înăuntru.

Florentina, prietenă: Era suparat in vreun fel? Se stie faptul ca avea stari mai depresive in ultimul timp fiindca s-au derulat tot felul de intamplari neplacute, in ultimii ani, pe partea de cariera. Insa din alte motive nu stiu sa fi fost suparat.

După ce s-a dat vestea morţii, pe internet a început să circule o postare mai veche a actorului, cu un mesaj tulburător: "Nu ştiu când voi pleca printre stele. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face. Ştiţi de ce au murit mulţi artişti? De inimă rea".

Apropiaţii spun că actorul ar fi fost copleşit de probleme finaciare şi profesionale. Însă nu iau în calcul ipoteza unei sinucideri. Spun că avea planuri de viitor. Urma să lanseze o carte despre viaţa personală.

Mara Bănică: Nu trecea printr-o perioadă bună, dar nu de ieri, de nişte ani de zile. El avea planuri şi un om care are planuri nu se sinucide. Vorbea despre cartea asta pe care urma să o lanseze, despre o plecare în America, să cânte la un restaurant.

Mara Bănică crede că actorului i s-a făcut rău din cauza unei afecţiuni netratate.

Mara Bănică: Avea probleme cu inima. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct.

Costin Mărculescu ar fi vrut să-şi lanseze cartea chiar de ziua lui de naştere, pe 29 iunie, când ar fi împlinit 51 de ani. Era cea mai mare dorinţă a lui, pe care prietenii spun că i-o vor îndeplini. Vor să tipărească cartea la parastasul de 40 de zile.

Florentina, prietena: Costin era un om deosebit. Era un om extrem de sufletist. Un om care stia sa fie alaturi de prieteni. Pentru mine, fiind prieteni, a fost un om special.

Costin Mărculescu a devenit cunoscut în urma rolului din filmul Liceenii.

În televiziune, a debutat în anul 1984, la vârsta de 15 ani. Iar în Cinematografie, în 1985, în filmul "Al patrulea gard lângă debarcader''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Costin Mărculescu urma să lanseze o carte despre viaţa personală. Actorul a fost găsit fără suflare în propriul apartament