Antena Meniu Search
x

Video "A plecat la naiba să-l ia!". Călătorii închiși în autobuz de șoferul care a plecat să-și cumpere de mâncare, revoltați

Situaţie halucinantă în Suceava. Doi călători au rămas blocaţi într-un autobuz, după ce şoferul a coborât să-şi ia de mâncare şi a încuiat uşile. Timp de 10 minute, cei doi pasageri au aşteptat la capăt de linie, întrebându-se dacă cineva le va deschide uşile. Şoferul se apără şi spune că, pur şi simplu, nu a observat că mai sunt oameni în mijlocul de transport. Chiar şi aşa, bărbatul va fi sancţionat. 

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 09:46

Vezi și

Înfometat, şoferul a uitat că transportă persoane. A încuiat uşile şi a zbughit-o imediat spre magazin pentru a-şi lua de mâncare. Cei doi pasageri s-au trezit captivi în autobuz, la capăt de linie. 

Călător autobuz: Doamne, iartă-mă! Uite ce a făcut omul acesta! A plecat la naiba să-l ia!

După ce şi-a făcut cumpărăturile, adică mai bine de 10 minute, şoferul cu capul în nori s-a întors şi i-a eliberat pe "prizonieri".

Cum se apără șoferul

Pe acelaşi subiect

Șofer autobuz: Am lăsat oamenii în microbuz. Am uitat. M-am dus să iau covrigi.

Reprezentant transport public Suceava: El are o zonă de staţionare, care pleacă ulterior din staţia aceasta. Staționează până la fără câteva minute. Astfel încât la fix să fie iar în staţie, pe partea cealaltă a drumului, unde duce călătorii înapoi.

Societatea de transport din oraş spune că ar fi vorba de o eroare tehnică: când şoferul s-a ridicat de pe scaun, senzorii autobuzului au blocat ușile şi, cel mai probabil, nici frâna de mână nu s-a activat din prima. 

David Mihai, operator tehnic: Pentru a trage frâna de mână trebuie să se ţină apăsat pe buton două-trei secunde. El nu a ţinut atât cât a fost nevoie pentru a se acţiona frâna de mână.

Pentru neatenţia sa, şoferul riscă acum să fie sancţionat. S-ar putea alege cu o penalizare sau chiar cu blocarea prelungirii contractului de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "A plecat la naiba să-l ia!". Călătorii închiși în autobuz de șoferul care a plecat să-și cumpere de mâncare, revoltați