Antena Meniu Search
x

A stat 17 ani BLOCAT într-o mină. Cum a supravieţuit

Este povestea incredibilă a unui bărbat din China. Minerii din provincia Xinjiang au fost şocaţi când au dat de el.

 Este povestea incredibilă a unui bărbat din China. Minerii din provincia Xinjiang au fost şocaţi când au dat de el.

În timp ce bărbaţii făceau excavaţii, galeria s-a deschis într-o secţiune a unei MINE mai vechi, care fusese abandonată cu 17 ani în urmă. În acel moment ei au dat peste Cheung Wai în vârstă de 59 de ani.

Bărbatul este un supravieţuitor al unui accident petrecut în 1997. Cheung Wai a fost transportat imediat la spital, unde i se vor face evaluări fizice şi psihice complete în următoarele saptamani.

Povestea lui este văzută ca un miracol. El a fost prins în subteran alături de 78 dintre colegii săi decedaţi, după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a lovit regiunea. Structura de rezistenţă din lemn a minei s-a slăbit şi aceasta s-a prăbuşit.

„Domnul Cheung a fost salvat de faptul că unele conducte de ventilaţie încă mai conectau "închisoarea" lui subterană cu suprafaţa, permiţându-i accesul la aerul care era suficient de pur pentru a-l ţine în viaţă”, după cum a notat presa chineză şi nu numai.

Norocul său a fost că a dat peste o “ascunzărtoare” de urgenţă ce conţinea orez şi apă, stocate într-un depozit subteran, special conceput. În plus, bărbatul a capturat şi a mâncat şobolani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A stat 17 ani BLOCAT într-o mină. Cum a supravieţuit