Antena Meniu Search
x

Autospecială ISU filmată când a fost distrusă de o mașină, în Buzău (Video)

Două accidente grave în care au fost implicate maşini de urgenţă au avut loc în nici 24 de ore. Iar în Buzău o autospecială de descarcerare a fost distrusă.

de Redactia Observator

la 16.11.2019, 21:43

Vezi și

Două accidente grave în care au fost implicate maşini de urgenţă au avut loc în nici 24 de ore. În Mureş, o maşină a poliţiei aflată în misiune a fost lovită în plin de un şofer. Agenţii au fost grav răniţi. Iar în Buzău o autospecială de descarcerare a fost distrusă. Salvatorii porniseră sirenele şi se îndreptau spre un accident rutier când un şofer neatent nu le-a acordat prioritate. Impactul a fost suprins de camere.

Camerele de supraveghere dintr-o benzinărie au suprins momentul impactului. Echipajul de descarcerare intră într-o intersecţie aglomerată din Buzău. Are sirenele şi girofarul pornite.

La ieşire din intersecţie autospeciala pompierilor este însă lovită din lateral de o maşină condusă de o femeie de 57 de ani.

Nimeni nu a fost rănit dar autospeciala de descarcerare a pompierilor a fost grav avariată. În Vălenii de Mureş o altă maşină a echipajelor d eurgenţă a fost distrusă. De data aceasta un autoturism al poliţiei. Agenţii tocmai voiau să plece în urmărirea unui şofer care depăşise viteza legală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambii poliţişti au fost răniţi în impact.Unul dintre ei a rămas blocat între fiarele contorsionate.

Mai mulţi martori susţin însă că maşina poliţiei n-ar fi avut semnalele acustice pornite şi de aceea nu ar fi fost observată de celălalt şofer. Imaginile de pe camera radar aflată în maşina poliţiei vor lămuri situaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Autospecială ISU filmată când a fost distrusă de o mașină, în Buzău (Video)