Antena Meniu Search
x

Pericol de explozie, după ce fostul director adjunct al Politiei Locale Bârlad a ignorat toate regulile de circulaţie şi s-a izbit de un TIR

Fostul director adjunct al Politiei Locale Bârlad, colonelul (r) Arhir Stanislau, a fost la un pas de o tragedie în trafic, dupã ce a pătruns pe o stradă cu sens unic, pe contrasens.

- vrn.ro

Fostul director adjunct al Politiei Locale Bârlad, colonelul (r) Arhir Stanislau, a fost la un pas de o tragedie în trafic, după ce a pătruns pe o stradă cu sens unic, pe contrasens.

Colonelul Stanislau a iesit în strada principală, fără a acorda prioritate si s-a ciocnit violent de un TIR care circula regulamentar.

A fost nevoie de interventia pompierilor bârlădeni pentru a degaja şoseaua, fiind pericol de explozie, din cauza combustibilului scurs pe asfalt.

Col. (r) Stanislau Arhir se afla în masina personală când a pătruns pe sens invers, de pe o stradă semnalizată cu „Sens Unic”, pe bulevardul Republicii, moment în care s-a tamponat lateral cu un TIR.

Strada de pe care colonelul Arhir a vrut să pătrundă în strada principală, este marcată cu indicator de „Sens Unic”, acesta ignorând regulile și mergând pe sensul opus.

Politistii rutieri i-au aplicat o amendă de 870 de lei si i-au suspendat permisul auto pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Pericol de explozie, după ce fostul director adjunct al Politiei Locale Bârlad a ignorat toate regulile de circulaţie şi s-a izbit de un TIR