Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi morţi, în urma accidentului de la Braşov. Şoferul are 70 de ani şi ar mai fi fost implicat într-un accident cu victimă (Video)

Bilanţul se ridică la doi morţi, în cazul accidentului de la Braşov, în care şoferul unei camionete a spulberat pe trotuar doi copii şi o femeie. Şoferul este un bărbat de aproape 70 de ani şi ar mai fi fost implicat într-un accident cu victimă, spun martorii, care pretind că îl cunosc pe bărbat.

de Cristian Ionescu

la 30.09.2019 , 21:48

Bilanţul se ridică la doi morţi, în cazul accidentului de la Braşov, în care şoferul unei camionete a spulberat pe trotuar doi copii şi o femeie.

Şoferul este un bărbat de aproape 70 de ani şi ar mai fi fost implicat într-un accident cu victimă, spun martorii, care pretind că îl cunosc pe bărbat.

Trei persoane spulberate pe trotuar, la Braşov, o fetiţă şi o femeie au murit

Vezi și

Şoferul unei camionete a făcut prăpăd la Braşov, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit pe trotuar trei persoane, doi copii şi o femeie. O fetiţă de 8 ani a murit în urma impactului, iar ceilalţi doi răniţi au fost transportaţi la spital. O femeie, şi ea rănită grav în accident, a murit la spital.

Rudele şi prietenii familiei a căror fetiţă a fost ucisă de maşină au răbufnit în lacrimi la locul accidentului, un tânăr precizând că ori şoferul camionetei ori el se va duce la puşcărie.

"Un bărbat în vârstă de 69 ani, care conducea o autoutilitara pe DJ 112A, a accidentat 3 persoane (2 minori și o pers de sex feminin). Medicii aflați la fata locului au declarat decesul unei fetite în vârstă de 8 ani. Celelalte două victime au fost transportate la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pt a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului", precizează autorităţile.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Doi morţi, în urma accidentului de la Braşov. Şoferul are 70 de ani şi ar mai fi fost implicat într-un accident cu victimă (Video)