Antena Meniu Search
x

Accident devastator cu copil de 14 ani la volan, beat mort. E în stare gravă, cu mâinile și picioarele rupte

Două persoane au fost rănite după ce au intrat într-un copac cu o maşină pe care tocmai o furaseră. În autoturism se aflau un bărbat de 39 de ani şi un puşti de doar 14 ani. Cei doi au băut cot la cot, au furat o maşină Daewoo Cielo şi au plecat la drum spre Cucuteni, la volan urcând minorul.

Accident devastator cu copil de 14 ani la volan, beat mort. E în stare gravă, cu mâinile și picioarele rupte
Accident devastator cu copil de 14 ani la volan, beat mort. E în stare gravă, cu mâinile și picioarele rupte

Două persoane au fost rănite după ce au intrat într-un copac cu o maşină pe care tocmai o furaseră.

Potrivit poliţiştilor, în autoturism se aflau un bărbat de 39 de ani şi un puşti de doar 14 ani. Cei doi au băut cot la cot, au furat o maşină Daewoo Cielo şi au plecat la drum spre Cucuteni, la volan urcând minorul.

Pe drumul de întoarcere spre Botoşani, copilul a pierdut, însă, controlul volanului. Maşina a ieşit de pe şosea şi a lovit cu violenţă un copac de pe marginea drumului.

Un cetăţean a trecut pe lângă maşina avariată şi a sunat urgent la 112, cerând ajutor pentru două persoane rănite grav.

La faţa locului au ajuns echipaje de la Ambulanţă, care le-au acordat celor doi îngrijiri medicale şi apoi i-au transportat la Urgenţe.

„Pacientul adult a fost externat la câteva ore, acesta neprezentând nicio leziune gravă, fiind doar în stare de ebrietate. Minorul prezenta multiple fracturi la membrele superioare şi inferioare şi va mai rămâne în spital o perioadă bună de timp. Şi acesta emana halenă alcoolică şi i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, urmând să dicteze eventuale sancţiuni la sfârşitul anchetei. Singurul care poate răspunde în acest este adultul, acesta riscând să ajungă în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident devastator cu copil de 14 ani la volan, beat mort. E în stare gravă, cu mâinile și picioarele rupte