Antena Meniu Search
x

MOBILIZARE EMOŢIONANTĂ în Italia, pentru repatrierea tânărului botoşănean UCIS de un alt român într-un GROAZNIC ACCIDENT rutier

Accident teribil, joi seara, în Marsala, Italia, acolo unde un român în vârstă de 26 de ani, tatăl unui copil de doar câteva luni, a fost lovit în plin de o mașină marca Opel al cărui șofer a fugit de la locul accidentului.

Accident teribil, joi seara, în Marsala, Italia, acolo unde un român în vârstă de 26 de ani, tatăl unui copil de doar câteva luni, a fost lovit în plin de o mașină marca Opel al cărui șofer a fugit de la locul accidentului.

Potrivit presei din Peninsulă, Florin Cioclea se afla pe un scuter în momentul în care a fost lovit, decedând pe loc. Şoferul Opelului, tot român, s-a predat o zi mai târziu poliției, care l-a arestat imediat.

Pe scuter, alături de Florin, se mai afla cumnatul acestuia. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost rănit grav şi, momentan, se află internat la spitalul „Paolo Borsellino” din Marsala. 

Accidentul a avut loc în zona Santo Padre delle Perriere din periferia de Sud a localității Marsala, în jurul orei 20.30, scuterul pe care se aflau cei doi români fiind lovit în plin de un alt tânăr din România, în vârstă de 22 de ani. 

Din primele informații, se pare că acesta din urmă nu a acordat prioritate scuterului fiind vinovat de producerea accidentului. El a fost arestat preventiv cu acuzația de crimă rutieră, acuzație agravată de lipsa acordării de prioritate și de conducere fără permis și asigurare.

Comunitatea din Contrada Pastorella strânge bani pentru repatriere 

Tânărul de 26 de ani decedat în urma acestui accident dramatic lasă în urmă o soție cu un copil de numai 6 luni. Potrivit tp24.it, comunitatea din Contrada Pastorella, acolo unde locuia familia Cioclea, strâng fonduri pentru ca trupul neînsufleţit al lui Florin să fie adus în ţară.

"După cum ştim cu toţii, Florin Cioclea şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident care a şocat întreaga comunitate, lăsând în urmă un copil de numai 7 luni. Putem ajuta pentru ca Florin să fie dus în ţara sa natală. Orice sumă este binevenită. Puteţi face donaţii la Conad Superstore - Contrada Pastorella, Tobacco Pampalone - Contrada Sant'Anna, San Francesco Bar - Contrada Sant'Anna e Tabacchi Fiorino - Contrada Bambina".

Aşa sună mesajul transmis de Federica Meo, consilier municipal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » MOBILIZARE EMOŢIONANTĂ în Italia, pentru repatrierea tânărului botoşănean UCIS de un alt român într-un GROAZNIC ACCIDENT rutier