Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în București. Un copil de 13 ani a murit în brațele medicilor, altul a fost transportat la spital

Un copil de 13 ani a murit, marți după-amiază, într-un accident cumplit care a avut loc în București. Mașina în care se afla copilul, și la volanul căreia era o femeie, a intrat pe contrasens pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei și a lovit în plin un alt autoturism.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.01.2021, 20:05

Un alt copil, în vârstă de 11 ani, aflat și el în mașină, a fost rănit, iar echipajul de prim ajutor a decis transportarea lui la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:10, Brigada Rutieră fiind sesizată prin apel 112 cu privire la producerea accidentului rutier de pe Str. Gherghiței.

Potrivit polițiștilor, șoferița, o femeie în vârsta de 42 ani, care se deplasa pe Str. Gherghiței dinspre Șos Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr 23, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 46 ani care se deplasa pe sensul opus de circulație. 

Copilul de 13 ani era pasager în mașina de pe contrasens

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a unui minor în vârstă de 13 ani, pasager în primul autovehicul. În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, copilul a murit la scurt timp după accident.

Totodată, un alt minor în vârstă de 11 ani, pasager în același autovehicul, a fost rănit și transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Conducătorii auto au fost testați, rezultatul fiind 0. 

Traficul rutier este restricționat pe Str. Gherghiței, sensul dinspre A3 către Șos. Colentina. 

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Corina Matlinschi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident grav în București. Un copil de 13 ani a murit în brațele medicilor, altul a fost transportat la spital