Antena Meniu Search
x

Accident grav în Cluj: Un microbuz şi o maşină s-au lovit violent în apropiere de Feleacu. 16 persoane, duse la spital

Accident în Cluj, între un microbuz și o mașină. Un accident grav a avut loc în judeţul Cluj. Un microbuz şi o maşină s-au lovit violent în apropierea localităţii Feleacu. În total 16 persoane, 7 bărbaţi şi 9 femei, au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul autoturismului, în vârstă de aproxmativ 30 de ani, a rămas complet blocat între fiare şi a avut nevoie de ajutorul echipelor de descarcerare.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 13:25

Vezi și

Accident între un microbuz  și un autoturism, la Feleacu, pe drumul dintre Cluj-Napoca și Turda (DN1). Şoferul autoturismului a rămas încarcerat. Din fericire, acesta a fost conştient şi cooperant. La faţa locului au intervenit un elicopter SMURD, trei autospeciale de descarcerare şi opt echipaje de medici. Drumul Naţional 1, între Turda şi Cluj-Napoca a fost blocat pe ambele sensuri. 

Cum s-a produs accidentul de lângă Feleacu

"În data de 17 octombrie, în jurul orei 11.10,  a fost înregistrat un accident rutier în comuna Feleacu, pe DN1 E60. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, din Câmpia Turzii, a condus un autoturism dinspre Turda spre Cluj-Napoca, iar întru-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Sălaj.

La fața locului au fost evaluate de către echipajele medicale 16 persoane, dintre care una fiind conducătorul autoturismului. Testările cu aparatul etilotest au indicate rezultate negative. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului" a transmis Poliţia.

Pe acelaşi subiect

Şaisprezece persoane au fost transportate la spital. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a traficului în 45 - 60 de minute. 

16 persoane, duse la spital

Acolo au intervenit trei autospeciale cu modul de descarcerare, şase echipaje SAJ, două echipaje SMURD şi un elicopter SMURD.

”Echipajele operative au găsit un microbuz şi un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat. Pompieri au acţionat pentru descarcerarea şi extragerea bărbatului, în stare de conştienţă şi cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism”, a transmis ISU Cluj.

Totodată, 15 persoane din microbuz au fost consultante de către echipajele medicale, iar conform primelor evaluări acestea prezintă afecţiuni uşoare.

”16 persoane, dintre care 7 bărbaţi şi 9 femei, au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conştiente şi cooperante”, a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident grav în Cluj: Un microbuz şi o maşină s-au lovit violent în apropiere de Feleacu. 16 persoane, duse la spital