Antena Meniu Search
x

Accident în lanț în București, provocat de şoferul unei maşini a Jandarmeriei, care era băut! Sunt șapte mașini implicate

Şapte maşini au fost implicate într-un accident rutier produs luni seară, în Capitală.

Şapte maşini au fost implicate într-un accident rutier produs luni seară, în Capitală.

Update ora 22:35 - Accidentul din Capitală ar fi fost provocat de şoferul unei maşini a Jandarmeriei, care era băut, arată primele verificări ale Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Se pare că acesta care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă.

Şoferul Jandarmeriei - care era în timpul serviciului - a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, accidentul a avut loc pe bulevardului Geniului, pe sensul spre Piaţa Leu, fiind implicate şapte autovehicule.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite uşor.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei între vehicule.

La această oră, traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, fiind restricţionat pe sensul dinspre Răzoare spre Piaţa Leu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident în lanț în București, provocat de şoferul unei maşini a Jandarmeriei, care era băut! Sunt șapte mașini implicate