Antena Meniu Search
x

Momentul în care microbuzul plin cu navetiști se răstoarnă pe DN 1, la Movila Vulpii, a fost filmat (Video)

Accidentul produs în această dimineață pe DN1, la Movila Vulpii, a fost filmat. Momentul în care microbuzul prin cu navetiști s-a izbit de un parapet și s-a răsturnat a fost surprins de o cameră de bord montată pe o mașină care circula din sens opus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.10.2020, 11:12

Momentul în care microbuzul plin cu navetiști se răstoarnă pe DN 1 a fost filmat
Momentul în care microbuzul plin cu navetiști se răstoarnă pe DN 1 a fost filmat - captura video Facebook
  • Accidentul produs miercuri dimineață la Movila Vulpii se putea transforma într-un carnagiu dacă nu erau montate separatoarele de sens.
  • 16 persoane se aflau în microbuzul răsturnat, dintre care zece au ajuns la spital.

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri dimineață pe DN 1.

Zece oameni au ajuns la spitalul județean din Ploiești, după ce microbuzul care-i ducea spre locul de muncă s-a răsturnat în zona Movila Vulpii.

Momentul accidentului a fost surprins live de un șofer care circula din sensul opus, iar imaginile au fost făcute publice de jurnalistul Vlad Petreanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma accidentului, traficul rutier pe sensul Câmpina-Ploiești a fost blocat complet.

16 persoane se aflau în microbuzul răsturnat, dintre care zece au ajuns la spital.

"Pe DN1 Ploiești - Câmpina în localitatea Movila Vulpii, la kilometrul 70, traficul rutier este blocat din cauza unui accident rutier(un autobuz s-a răsturnat).

În urma accidentului au rezultat trei victime, investigate medical", a anunțat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române într-un comunicat.

La fața locului au intervenit un echipaj de stingere, unul de descarcerare, trei de prim-ajutor și unul de transport victime multiple.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Momentul în care microbuzul plin cu navetiști se răstoarnă pe DN 1, la Movila Vulpii, a fost filmat (Video)