Antena Meniu Search
x

Accident devastator între un Mercedes și o Mazda. Un copil de 4 ani și tatăl său au murit, iar alte 5 persoane sunt rănite

O nouă tragedie pe șoselele din România. Două persoane au murit, între care un copil de patru ani, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme pe DN 19, pe raza localității Biharia. Alte cinci persoane au fost rănite.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 16:18

Accident mortal în Bihor. Un copil de 4 ani și un bărbat au murit, după ce două autoturisme s-au izbit frontal. Alte 5 persoane, rănite
Accident mortal în Bihor. Un copil de 4 ani și un bărbat au murit, după ce două autoturisme s-au izbit frontal. Alte 5 persoane, rănite - ISU Crișana

Un nou accident mortal s-a produs în această dimineață pe șoselele din România. Un copil de patru ani și tatăl său au murit, după ce două autoturisme s-au izbit frontal. Alte cinci persoane au fost rănite, potrivit ISU Crișana. 

Accidentul rutier s-a produs pe DN19, la intrarea în Biharia dinspre Oradea. Traficul rutier a fost deviat pe DJ 767 Cauaceu-Cetariu-Paleu-Oradea-Real2.

Polițiștii rutieri, prezenți la fața locului, efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, pompierii au fost anunţaţi duminică dimineaţa în legătură cu producerea unui grav accident rutier pe DN 19, în localitatea Biharia, eveniment în care au fost implicate şapte persoane aflate în două autoturisme. 

“Pentru salvarea victimelor Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a mobilizat de urgenţă la faţa locului patru echipaje de pompieri militari, cu autospecială de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, o ambulanţă tip B2 Smurd şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. S-a solicitat, de asemenea, intervenţia elicopterului SMURD”, au anunţat reprezentanţii ISU Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident devastator între un Mercedes și o Mazda. Un copil de 4 ani și tatăl său au murit, iar alte 5 persoane sunt rănite