Antena Meniu Search
x

Nenorocire în Capitală. Două persoane au murit şi alte victime sunt încarcerate, în urma unui accident în lanţ. IMAGINI DRAMATICE

Două persoane au murit, miercuri dimineaţă, în urma unui accident rutier produs în Capitală şi în care au fost implicate trei autoturisme.

Două persoane au murit, miercuri dimineaţă, în urma unui accident rutier produs în Capitală şi în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, accidentul a avut loc pe Splaiul Dudescu, fiind implicate trei maşini. Unul dintre autoturisme s-a izbit de un copac.

În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa două persoane, care erau încarcerate, iar pompierii intervin pentru scoaterea acestora din maşina care s-a izbit de copac. Alte două persoane au fost evaluate de paramedicii care au ajuns la faţa locului şi nu necesită îngrijiri medicale.

La locul accidentului s-a intervenit cu două ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor.

Traficul rutier pe Splaiul Dudescu este restricţionat de la centură către Podul Vitan, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Nenorocire în Capitală. Două persoane au murit şi alte victime sunt încarcerate, în urma unui accident în lanţ. IMAGINI DRAMATICE