Antena Meniu Search
x

Video Accident naval pe Braţul Sfântu Gheorghe. Două bărci s-au ciocnit: doi bărbaţi au fost răniţi, un altul este dat dispărut

Accident naval aseară pe Braţul Sfântul Gheorghe! Doi bărbaţi au fost răniţi, iar un altul este dat dispărut de autorităţi după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit. Mai multe echipaje s-au deplasat în localitatea Mahmudia, după ce doi bărbaţi de 46 şi 32 de ani au anunţat că au nevoie de ajutor în urma unui accident naval. Cei doi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar mai apoi au fost trasportaţi la unitatea medicală cu mai multe răni. Cel de al treilea bărbat din a doua ambarcaţiune nu a fost găsit până în acest moment. 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 07:30

Vezi și

Autorităţile din judeţul Tulcea au fost alertate, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident naval. "Dispeceratul colocat ISU-SAJ a fost anunţat de un bărbat că el şi o altă persoană aflată în aceeaşi ambarcaţiune au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost implicaţi într-un accident naval pe Braţul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55 (zona Dunăvăţu de Sus), iar conducătorul din a doua  ambarcaţiune este dispărut", a transmis ISU Tulcea.

Sursa citată a precizat că un echipaj medical SMURD şi unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia, unde au luat contact cu cele două persoane şi le-au acordat îngrijiri medicale, transportându-le ulterior la unitatea medicală de urgenţă cu diverse traumatisme.

Cele două victime sunt bărbaţi şi au 46 respectiv 32 de ani

"În tot acest timp, Autoritatea Navală Română şi un echipaj din cadrul Poliţia Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcaţiuni, ulterior fiind solicitat şi un echipaj de căutare salvare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă DELTA al judeţului Tulcea, deplansându-se la faţa locului un echipaj format din 4 subofiţeri cu o ambarcaţiune SAR-Targa care au executat căutările sub coordonarea organelor competente", a mai transmis ISU Tulcea.

Ce au identificat pompierii tulceni în timpul căutărilor

La căutări a participat un echipaj al Poliţiei de Frontieră, Căpitănia Tulcea, Poliţia Transporturi şi mai mulţi localnici cu ambarcaţiuni proprii.

"În urma căutărilor efectuate de pompierii tulceni, până la ora retragerii către unitate, au identificat un recipient cu carburant provenind din ambarcaţiunea implicată în accident, iar căutările au fost intensificate în zonă fără rezultat", a mai precizat ISU Tulcea.

Deocamdată nu s-a stabilit cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident naval pe Braţul Sfântu Gheorghe. Două bărci s-au ciocnit: doi bărbaţi au fost răniţi, un altul este dat dispărut