Antena Meniu Search
x

Accident fatal în Olt. Bărbat mort, după ce o şoferiţa s-a izbit frontal cu un autocamion

Accident fatal în Olt. Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită, după ce şoferiţa s-a izbit de autocamion pe DN 64 , între Caracal şi Dobrosloveni.

Accident în Olt, o şoferiţă s-a izbit cu maşina de un autocamion
Accident fatal în Olt. Bărbat mort şi femeie în stare gravă, după ce o şoferiţă s-a izbit frontal cu un autocamion. - Olt-alert.ro

Accident fatal în Olt. Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită, după ce şoferiţa s-a izbit de autocamion pe DN 64 , între Caracal şi Dobrosloveni.

Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită în urma unui accident care a avut loc în Olt, pe DN 64, între localităţile Caracal şi Dobrosloveni, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism.

La sosirea echipajelor, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, un bărbat în vârstă de 59 de ani era decedat.

Femeia aflată la volanul autoturismului, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsită încarcerată, conştientă.

Şoferiţa a fost preluată de echipajele medicale, cu fractură la piciorul stâng, traumatism toracic, traumatism lombar şi multiple excoriaţii. Pacienta a fost transportată la CPU Caracal.

Şoferul autocamionului nu a fost rănit, el refuzând transportul la spital.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident fatal în Olt. Bărbat mort, după ce o şoferiţa s-a izbit frontal cu un autocamion