Antena Meniu Search
x

Impact devastator între un TIR şi un autoturism, după o depăşire inconştientă, în Constanţa

O femeie a murit, astăzi, în urma unui accident frontal între un TIR şi un autoturism produs pe DN 22C, între localităţile Satu Nou şi Mircea Vodă din Constanţa.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.10.2019, 14:16

Vezi și

O femeie a murit, astăzi, în urma unui accident frontal între un TIR şi un autoturism produs pe DN 22C, între localităţile Satu Nou şi Mircea Vodă din Constanţa.

Tragedia s-a produs la ora 13.50, după ce femeia, aflată la volanul unui autoturism marca Peugeot 508, înmatriculat în Franţa, a intrat într-o depăşire, însă a ajuns în faţa unui TIR.

Potrivit poliţiştilor, femeia conducea dinspre Medgidia către Cernavodă, atunci când s-a produs accidentul.

Nici femeia şi nici şoferul de TIR nu au putut evita impactul, astfel că autoturismul condus de femeie a fost efectiv spulberat după impactul frontal.

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, femeia a rămas încarcerată în autoturism, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un elicopter SMURD, dar şi echipaje medicale.

O femeie a murit într-un cumplit accident la Satu Nou, în Constanţa

Pompierii de la Descarcerare au reuşit să o scoată pe femeie din fiarele contorsionate ale maşinii, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul dintre Satu Nou şi Mircea Vodă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Impact devastator între un TIR şi un autoturism, după o depăşire inconştientă, în Constanţa