Antena Meniu Search
x

Accident grav în Vrancea, cu 3 victime, după ce un tânăr cu Audi a zburat cu maşina de pe şosea şi s-a rostogolit pe câmp

Accident grav în Vrancea, la Crasna, după ce un tânăr de 23 de ani, şoferul unui Audi A6, a zburat pur şi simplu de pe şosea, într-o curbă, din cauza vitezei. Băiatul avea 2 prieteni în maşină, o fată de doar 18 ani şi un alt tânăr, de 20 de ani.

Un Audi A6 a zburat de pe şosea şi s-a rostogolit pe câmp
Accident Vrancea, Audi zboară de pe şosea, rostogolit pe câmp, 3 victime

Accident grav în Vrancea, la Crasna, după ce un tânăr de 23 de ani, şoferul unui Audi A6, a zburat pur şi simplu de pe şosea, într-o curbă, din cauza vitezei.

Băiatul avea 2 prieteni în maşină, o fată de doar 18 ani şi un alt tânăr, de 20 de ani.

Din cauza vitezei prea mari într-o curbă, maşina, un Audi A6, a zburat de pe şosea şi s-a rostogolit pe câmp.

În urma accidentului, toate persoanele din autoturism au suferit răni grave, şoferul fiind diagnosticat cu fractură de bazin.

Pe acelaşi subiect

Ceilalti doi pasageri din autoturism, un tânăr de 18 ani si o fată de 20 de ani, au suferit multiple fracturi si policontuzii.

În cauză, politistii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga si s-a răsturnat în afara părtii carosabile.

“În urma cercetărilor efectuate de politisti s-a constatat că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive într-o curbă la stânga. Conducătorul autor a fost testat dar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentantii IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident grav în Vrancea, cu 3 victime, după ce un tânăr cu Audi a zburat cu maşina de pe şosea şi s-a rostogolit pe câmp