Antena Meniu Search
x

Mai multe accidente grave au avut loc în Maramureş, în aceeaşi zi

Accidente grave în judeţul Maramureş. Un bătrân de 73 de ani a fost lovit mortal de o maşină, în timp ce traversa strada, dar nu pe trecerea de pietoni.

de Redactia Observator

la 09.12.2019, 10:31

Vezi și

Accidente grave în judeţul Maramureş. Un bătrân de 73 de ani a fost lovit mortal de o maşină, în timp ce traversa strada, dar nu pe trecerea de pietoni. Iar în centrul oraşului Baia Mare, şoferul unui taxi şi cei trei clienţi au fost răniţi, după ce autoturismul s-a răsturnat. Cu toţii au ajuns la spital.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în centrul localității Lăpuşel, se vede cum doi bărbaţi se îndreaptă spre trecerea de pietoni. Nu traversează însă regulamentar.

Cu aproximativ un metru înainte, se opresc, aşteaptă să treacă un autoturism, apoi unul dintre ei încearcă să traverseze în fugă. Nu mai apucă însă. Este lovit de o maşină şi aruncat câţiva metri.

Şoferul autoturismului, o femeie, a încercat să frâneze, însă nu a mai reuşit să oprească. Pietonul, în vârstă de 73 de ani, a murit sub ochii prietenului său.

Nu este singurul accident petrecut în Maramureş. Un taxi s-a răsturnat în centrul oraşului Baia Mare.

Poliţiştii spun că taximetristul a încercat să evite o altă maşină şi a tras de volan. A lovit însă bordura, iar maşina s-a rostogolit de câteva ori. Celălalt şofer se declară nevinovat.

Şoferul era în cursă şi avea trei clienţi în maşină. Toţi au fost răniţi, dar cel mai grav a fost taximetristul, care a rămas prins în maşină şi a fost scos de pompieri.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mai multe accidente grave au avut loc în Maramureş, în aceeaşi zi