Antena Meniu Search
x

Video Acuzații noi și extrem de grave în dosarul Crevedia, după moartea soților Barbu. Patronii stației GPL riscă ani grei de închisoare

Apar acuzații noi şi extrem de grave în dosarul Crevedia. În urma deflagrației care a ucis şase oameni, magistraţii îi acuză pe Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, cei doi patroni ai staţiei GPL, de ucidere din culpă prin ricoşeu.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 28.05.2024 , 20:10

Magistraţii îi acuză pe cei doi patroni ai firmei GPL de ucidere din culpă în cazul familiei Barbu, victimă în urma exploziilor. Concret, instanţa îi acuză pe cei doi că sunt de vină pentru moartea bărbatului care şi-a văzut soţia arzând. 

Magistraţii punctează că Ionel Barbu, soţul femeii care a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, a suferit traume severe şi şi-a pierdut viaţa în urma unui infarct puternic. 

Explozia de la Crevedia. Fiul celor doi soți decedați lucra la stația GPL

Vezi și

Un alt element necunoscut până acum este că fiul celor doi soţi, victime în dosar, era angajat al firmei GPL şi cunoştea toate detaliile despre cum funcţiona această societate.  

Acum, acuzația de ucidere din culpă se adaugă la alte trei acuzații aduse tot patronilor cercetați sub control judiciar: distrugere urmată de dezastru, vătămare corporală şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă. În urma exploziilor de la Crevedia șase persoane au murit şi 50 au fost rănite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Acuzații noi și extrem de grave în dosarul Crevedia, după moartea soților Barbu. Patronii stației GPL riscă ani grei de închisoare