Antena Meniu Search
x

Video Adolescent de 15 ani, la spital după ce un coleg de clasă i-a pus piedică, în timpul orei de sport. Reacţia profesoarei i-a revoltat pe părinţi

E scandal de proporţii la un liceu din Sighişoara! O glumă nevinovată între doi elevi s-a încheiat la spital. Un adolescent de 15 ani ar putea ajunge acum pe masa de operaţie după ce, în timpul orei de educaţie fizică, un coleg l-a lovit cu piciorul, iar băiatul s-a prăbuşit pe trotuar. Căzătura a fost atât de puternică încât acesta nu s-a mai putut ridica. 

de Redactia Observator

la 16.04.2024, 09:04

Vezi și

Deşi se aflau în timpul orei de sport, scenele de violenţă dintre cei doi elevi au fost surprinse de o cameră de supraveghere pe o alee lăturalnică din oraş. Nesupravegheaţi de niciun cadru didactic, adolescenţii se îndreptau spre clădirea sălii de sport, situată la mai bine de un kilometru distanţă de liceu. 

Ovidiu Mălâncăvean, directorul liceului Joseph Haltrich: Conform regulamentului şcolar, elevii trebuie să plece în grup, să se deplaseze în grup până acolo, au şi traseul bine stabilit.

Tatăl elevului lovit: Trec multe străzi, multe intersecţii, până să ajungă la sala de sport. Poate să ţi se întâmple orice. 

Aşa a fost şi în acest caz. În timpul traseului, grupul de adolescenţi s-a oprit pentru câteva momente. Nu a durat mult până ce elevul de 15 ani, care practica şi un sport de contact, şi-a lovit colegul. Băiatul a căzut ca secerat.

Tatăl elevului lovit: A simţit o mare durere, dintr-o dată a şi căzut jos. Nefiind profesor, numai copii, nu a avut cine să îi acorde primul ajutor. 

Luca Alexandra, IPJ Sighişoara: Tânărul ar fi căzut după ce un alt elev tot de 15 ani i-ar fi pus piedică. 

Deşi trec minute în şir, adolescentul nu a mai reuşit să se ridice singur.

Tatăl elevului lovit: Este ajutat să se ridice, rezemat de o maşină, stă rezemat de maşină. 

Speriaţi, colegii băiatului au pleacat în căutarea profesoarei de sport. 

Tatăl elevului lovit: Abia după 25 de minute apare profesoara.

Imediat a ajuns şi tatăl adolescentului rănit. Revoltat, acesta i-a cerut explicaţii profesoarei. 

Tatăl elevului lovit: Ce treabă am eu că e ora ei şi şi-o face cum vrea. A început să-mi spună că sunt nebun, că prea tare mă agit, că putea să i se întâmple oricui acest lucru. 

Între timp, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj SMURD. Adolescentul a ajuns de urgenţă la spital. 

Tatăl elevului lovit: Se constată că situaţia e foarte gravă şi este trimis imediat la Târgu Mureş. Ar putea fi operat, asta e o primă operaţie, din câte am înţeles, unde se scot fragmentele mici rupte.

Furios, tatăl adolescentului a depus o plângere la Poliţie. Aici s-a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. O anchetă internă a fost deschisă şi în interiorul liceului. Unitatea şcolară nu ar fi la primul caz de acest fel. Doar în urmă cu câteva luni, alţi doi elevi ar fi iscat un conflict.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Adolescent de 15 ani, la spital după ce un coleg de clasă i-a pus piedică, în timpul orei de sport. Reacţia profesoarei i-a revoltat pe părinţi