Antena Meniu Search
x

Scandal pe aeroportul din Suceava, după ce avionul cu care peste o sută de pasageri trebuiau să decoleze s-a stricat

Peste o sută de pasageri au protestat, după ce au aşteptat în zadar să fie reparată aeronava care urma să-i ducă la Roma. Avionul a avut o defecţiune şi nu s-a mai clintit din loc, iar oamenii şi-au pierdut răbdarea.

de Redactia Observator

la 04.09.2019, 10:55

Vezi și

Peste o sută de pasageri au protestat, după ce au aşteptat în zadar să fie reparată aeronava care urma să-i ducă la Roma. Avionul a avut o defecţiune şi nu s-a mai clintit din loc, iar oamenii şi-au pierdut răbdarea. Au cerut să plece cu o altă cursă, dar reprezentanţii companiei aeriene au refuzat. Unii spun că îşi vor pierde şi locul de muncă, în străinătate, pentru că următoarele zboruri sunt programate abia peste câteva zile.

Revoltă pe aeroportul din Suceava, după ce 180 de pasageri s-au trezit că nu mai pot pleca spre Roma. Avionul care trebuia să-i ducă la destinaţie fusese lovit de un stol de păsări, iar pilotul a decis că nu poate continua cursa până când problema nu va fi remediată.

Orele au trecut, aeronava nu a mai ajuns, iar oamenii şi-au pierdut cumpătul. Compania aeriană le-a pus la dispoziţie microbuze, pentru a se deplasa către alte aeroporturi din apropiere. Însă mulţi nu au vrut să se clintească din loc. Au cerut alt avion, cel care pleca spre Bologna. Dar au fost refuzaţi.

Ca să calmeze spiritele, angajaţii aeroportului au chemat poliţiştii şi jandarmii. Doar că s-a iscat un scandal şi mai mare.

Oamenii s-au înfuriat şi mai tare când au constatat că li s-au oferit prea puţini bani pentru apă şi mâncare.

Oamenii se tem că îşi vor pierde locul de muncă. Şi asta pentru că următoarele curse spre Roma sunt programate peste câteva zile, de pe alte aeroporturi: Cluj, Bucureşti şi Iaşi. Din Suceava, vor putea pleca spre Italia abia pe 10 septembrie.

Reprezentanţii companiei aeriene susţin că le vor asigura transportul şi cazarea, iar în cazul în care renunţă la zbor, vor primi banii înapoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal pe aeroportul din Suceava, după ce avionul cu care peste o sută de pasageri trebuiau să decoleze s-a stricat