Antena Meniu Search
x

Video Agent de pază lovit cu bâte și topoare, într-un club din Botoșani. Bătaia sălbatică din Flămânzi a fost filmată de camere

Un club din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, a devenit un adevărat câmp de luptă, în noaptea de sâmbără spre dumincă, după ce mai mulți tineri l-au atacat cu pumni, picioare, bâte și topoare pe agentul de pază al discotecii. Momentul în care bărbatul de 45 de ani este lovit cu sălbăticie a fost filmat de camerele de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.04.2022, 09:52

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, agent de pază într-un club din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce mai mulți tineri l-au lovit cu pumni, picioare, bâte și topoare când se afla în timpul serviciului. Se pare că agentul de pază nu ar fi permis accesul în discotecă unui individ băut, stârnind furia pretrecăreților.

Filmul atacului cu bâte și topoare din Flămânzi

Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Botoșani, bodyguard-ul asigura ordinea în club când, la un moment dat, a fost chemat la intrarea în imobil, pentru că mai mulţi tineri făceau scandal.

Imediat cum a coborât scările pentru a ieşi în faţa clădirii, omul a fost atacat. Agentul de pază a încercat să fugă spre etaj, însă unul dintre agresori l-a prins din urmă și l-a trântit la pământ. În scurt timp, alți tineri s-au năpustit asupra lui și au început să-i care fără milă pumni, picioare și bâte. În imaginile filmate de o cameră de supraveghere se vede cum victima este lovită inclusiv cu un topor.

Pe acelaşi subiect

După ce l-au lăsat lat pe caldarâm, agresorii s-au făcut nevăzuți și nu au fost prinși nici până la această oră. În ajutorul agentului de pază au sărit mai mulți clienți, care au și sunat la 112. O ambulanță l-a luat pe bodyguard şi l-a transportat  imediat la Urgențe, în stare de inconştienţă. 

"Totul a pornit de la faptul că nu am lăsat în interior un client băut. Ulterior acesta a venit cu mai mulţi prieteni, şi m-au atacat la intrarea în local. Eram la pământ şi au început să mă lovească cu tot ce aveau asupra lor. Nu mai ştiu nimic apoi, ca mi-am pierdut cunoştinţa şi m-am trezit la spital", a declarat agentul de pază pentru Monitorul de Botoșani.

El a fost diagnosticat cu traumatism cranian acut, iar medicii spun că a avut mare noroc pentru că loviturile nu au fost mai puternice în zonele vitale.

Ce spune IPJ Botoșani după scandalul din club

"La data de 17 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat. Din cercetări, a reieșit faptul că un bărbat, de 45 de ani, care asigura paza bunurilor și efectua controlul la punctul de acces în interiorul unui club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe fondul unui conflict izbucnit ca urmare a faptului că nu ar fi permis accesul în local unor tineri. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ulterior, ca urmare a rezultatelor expertizei medico-legale, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, schimbându-se încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor", a transmis IPJ Botoșani.

Polițiștii i-ar fi identificat pe agresori în baza imaginilor şi declaraţiilor luate martorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Agent de pază lovit cu bâte și topoare, într-un club din Botoșani. Bătaia sălbatică din Flămânzi a fost filmată de camere