Antena Meniu Search
x

Video "Ai copii, ai familie, Cătăline! Luptă-te!" Jale mare după un accident înfiorător, pe un drum din Dolj. Un băiat de 24 de ani a murit pe loc

Tragedie fără margini, seara trecută, pe Drumul Naţional 55A, între localitățile Negoi și Catane din județul Dolj. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 10:13

Vezi și

- Ai copii, ai familie, Cătăline! Luptă-te! Chemaţi un elicopter, doamnă. Ce faceţi?!

- Sunt leziuni incompatibile cu viaţa! 

Şoferul, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc după ce s-a izbit violent de o căruţă în care se aflau şi doi copii, cel mai mic având doar 8 ani. Impactul a fost atât de violent, încât maşina s-a rostogolit pe şosea şi a ajuns în afara părţii carosabile. Deşi rudele şi prietenii tânărului s-au rugat pentru o minune, salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul.

Accident rutier mortal între Negoi și Catane

Pe acelaşi subiect

Tragedia s-a produs DN 55 A, între localitățile Negoi și Catane.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din comuna Negoi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55 A, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se aflau un bărbat de 37 de ani, o femeie de 31 de ani și doi minori cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, toți din comuna Catane, autoturismul răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, din nefericire, tânărul de 24 de ani a decedat", au transmis reprezentanții IPJ Dolj. 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Ai copii, ai familie, Cătăline! Luptă-te!" Jale mare după un accident înfiorător, pe un drum din Dolj. Un băiat de 24 de ani a murit pe loc