Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ai iubit padurea şi ea ni te-a luat tată drag şi bun". Dispărut de şase zile, un bătrân de 83 de ani din Zărneşti a fost găsit mort pe munte

Căutat de şase zile, un bătrân din Zărneşti a fost găsit mort pe munte, în Munţii Piatra Craiului. Pasionat de natură, pensionarul a plecat de acasă pe 5 august spre zona denumită “Sub Bărc”, din localitate. Nu s-a mai întors şi atunci familia a anunţatr poliţia.

de Monica Palade

la 12.08.2023, 12:50

Ulterior, patru zile mai târziu, familia a fost de acord şi cu mediatizarea cazului, în speranţa că vor reuşi să îşi găsească părintele. Vineri însă a venit vestea pe care cei dragi nu şi-o doreau. Bătrânul a fost găsit fără viaţă în Munții Piatra Craiului, în afara traseului turistic către cabana Curmătura. A căzut într-o zonă cu teren accidentat şi nu s-a mai putut mişca.

Găsit mort după ce s-a accidentat

„În urma activităților de căutare a persoanei dispărute TETEA OLIVER, în vârstă de 83 de ani, din orașul Zărnești, județul Brașov, acesta a fost găsit decedat în Munții Piatra Craiului, în afara traseului turistic către cabana Curmătura.În urma examinării sumare, s-a constatat că acesta prezenta urme de cădere și rostogolire pe teren accidentat.În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia”, spune Salvamont Zărneşti.

La aflarea veştii, familia a postat un mesaj scurt şi emoţionant pe pagina de Facebook: „Ai iubit padurea şi ea ni te-a luat tată drag şi bun".

Pe acelaşi subiect

Ce spuneau poliţiştii la data dispariţiei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane, după ce au fost sesizați, în data de 6 august a.c., în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că numitul T. OLIVER, în vârstă de 83 de ani, a plecat în cursul zilei de 5 august a.c. de la domiciliul său, din orașul Zărnești, spre zona denumită “Sub Bărc”, din localitate, și nu a mai revenit la locuința sa.

Astazi, 9 august, familia și-a dat acordul pentru mediatizarea dispariției. Acesta are următoarele semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.80 m, constituție atletică, păr grizonat.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o bluză de salopetă, de culoare neagră, pantaloni de trening, de culoare gri închis, și era încălțat cu o pereche de cizme de cauciuc, de culoare verde. Poliția Brașov efectuează verificări pentru găsirea persoanei semnalate și solicită sprijinul cetățenilor în acest sens. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Ai iubit padurea şi ea ni te-a luat tată drag şi bun". Dispărut de şase zile, un bătrân de 83 de ani din Zărneşti a fost găsit mort pe munte