Antena Meniu Search
x

REZULTATE EXIT-POLL. Victor Ponta: O bătălie s-a câştigat, mâine începe alta mai grea

Fostul prim ministru Victor Ponta a postat pe Facebook unele impresii "la cald", după primele rezultate în urma votului pentru alegerile parlamentare din 2016.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Victor Ponta: O bătălie s-a câştigat, mâine începe alta mai grea

Fostul prim ministru Victor Ponta a postat pe Facebook unele impresii "la cald", după primele rezultate în urma votului pentru alegerile parlamentare din 2016:

"Poporul s-a razvratit contra Sistemului / "Mocirla" s-a mobilizat contra "Elitelor" lui Basescu si Soros. PSD ramane singurul PARTID cu adevarat / experienta fuziunii PNL cu PDL un dezastru. Oamenii au ramasa surzi la propaganda sufocanta cu "veniti la vot sa nu castige PSD" - prezenta e mai mica dacat in 2012. Voturile in Diaspora maxim 100.000 ( daca scadem peste o treime din Moldova, care nu e Diaspora, ramanem cu maxim 70.000) / au fost trimise 2 milioane de buletine de vot si peste 400 de sectii - daca nu e "ordin" sau megamanipulare oamenii isi vad de necazurile si problemele lor. Ciolos ( si nu Gorghiu) este personajul rau al acestor alegeri - in loc sa ramana tehnocratul respectat de toata lumea s-a transformat din ambitie si oportunism intru-un om politic mai mincinos si pervers decat toti ceilalti. Am inlocuit PPDD din 2012 cu USR din 2016 - demagogie si lipsa de incompetenta similara / aceeasi Marie cu alta palarie. Demisia din Noiembrie 2015 a fost decizia dureroasa dar corecta!", a postat pe Facebook Victor Ponta.

EXIT-POLL LA ÎNCHIDEREA URNELOR:

CAMERA DEPUTAŢILOR:

PSD:   45.5%

PNL:  21.7%

USR:  8.5%

ALDE:  6.0%

PMP:   6.0%

UDMR:   6.0%

PRU:  2.5%

PAN:  1.1%

ALTUL:   2.7%

LA SENAT:

PSD:  45.2%

PNL:   21.8%

USR:   8.9%

ALDE:  6.5%

PMP:   6.0%

UDMR:   6.0%

PRU:   2.5%

PAN:  1.1%

ALTUL:  2.0%

Sursa: Avangarde, comandat de psnews.ro, în parteneriat cu Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » REZULTATE EXIT-POLL. Victor Ponta: O bătălie s-a câştigat, mâine începe alta mai grea