Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Exerciţiu de ALERTĂ CU BOMBĂ la Gara de Nord! Poliţiştii şi geniştii intervin, circulaţia rutieră este restricţionată. Poliţia Română: "Nu intraţi în panică!"

Din fericire, nu este decât un exerciţiu în care polițiștii și geniștii bucureșteni vor simula o intervenție în caz de alertă cu bombă în Gara de Nord. 

de Redactia Observator

la 30.05.2017 , 07:25

Din fericire, nu este decât un exerciţiu în care polițiștii și geniștii bucureșteni vor simula o intervenție în caz de alertă cu bombă în Gara de Nord. 

Exerciţiul se va desfăşura astăzi, între orele 11.00 şi 13.00.

Potrivit Poliţiei Române, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe bulevardul Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord şi Calea Griviţei, iar accesul în Gara de Nord va fi restricţionat la intrarea ”Coloane”, precum şi în interiorul acesteia, în zona dintre intrarea ”Coloane” şi ”Biroul Informaţii”, pe ambele culoare.

Articolul continuă după reclamă

"Recomandăm cetățenilor să nu intre în panică și să respecte indicațiile polițiștilor și ale celorlalte forțe aflate la fața locului", anunţă Poliţia Română.

În exercițiu sunt angrenați polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București,  Direcției Poliției Transporturi, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, dar și colegi din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov și Poliția Locală a Municipiului București. De asemenea, vor participa reprezentanți din cadrul S.R.I., D.I.I.C.O.T., Regionala C.F.R. București și Autoritatea Feroviară Română.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Exerciţiu de ALERTĂ CU BOMBĂ la Gara de Nord! Poliţiştii şi geniştii intervin, circulaţia rutieră este restricţionată. Poliţia Română: "Nu intraţi în panică!"