Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ALERTĂ DE VREME REA pentru România: VIJELII, PLOI TORENŢIALE şi GRINDINĂ până mâine dimineaţă!

Vremea continuă să ne facă “surprize” extreme. Meteorologii au anunţat că din această după-amiază şi până mâine dimineaţă vom avea parte de averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină.

de Redactia Observator

la 23.06.2017 , 12:25

Vremea continuă să ne facă “surprize” extreme. Meteorologii au anunţat că din această după-amiază şi până mâine dimineaţă vom avea parte de averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină.

Astfel, în intervalul 23 iunie, ora 13 – 24 iunie, ora 04, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și Moldova, precum și în zonele de deal și de munte din restul teritoriului, iar în cursul nopții de vineri spre sâmbătă (23/24 iunie), local, și în Dobrogea și Muntenia.

Vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină.

Articolul continuă după reclamă

Cantitățile de apă vor depăşi local 20 l/mp și pe arii restrânse, îndeosebi în Maramureș, Transilvania și  la munte, 40...50 l/mp.

 În după-amiaza zilei de vineri, 23 iunie, în regiunile sud-vestice și sudice, local disconfortul termic va fi ridicat – indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, izolat mai ridicate în sudul Olteniei.

La sfârșitul săptămânii, în special în jumătatea de sud a țării, în orele după-amiezelor, disconfortul termic se va menține ridicat și local vremea va fi caniculară.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

"De ce-mi faci asta?". Şi-a atacat fosta iubită cu două CUŢITE, apoi i-a CRESTAT CU LAMA zâmbet de Joker! Fata l-a implorat s-o cruţe (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Traian Băsescu, atac FĂRĂ PRECEDENT: "Există riscul să facă p... pe ea"

OROARE într-un sat din Bistriţa Năsăud! Un tânăr de 24 de ani a ÎNJUNGHIAT două bătrâne, a ameninţat un taximetrist, i-a furat maşina, apoi a dispărut (VIDEO)

ANUNŢ pentru toţi angajaţii din România! Modificări IMPORTANTE anunţate de Olguţa Vasilescu

Familie de ROMÂNI, distrusă într-un ACCIDENT ORIBIL în Italia. Mama a MURIT PE LOC, soţul şi cei doi copii ai lor sunt ÎN STARE GRAVĂ (IMAGINI ŞOCANTE)

Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp

Victor Ponta s-a DEZLĂNŢUIT în miez de noapte! Ce GEST a făcut fostul premier, la câteva ore după ÎNFRÂNGEREA din Parlament

Deputat AMENINŢAT CU MOARTEA, înainte de moţiune: Copiii tăi nu își vor mai vedea părinţii!

Transfăgărăşanul riscă să fie ÎNCHIS. Stâncă de 1.000 de tone desprinsă din versant!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » ALERTĂ DE VREME REA pentru România: VIJELII, PLOI TORENŢIALE şi GRINDINĂ până mâine dimineaţă!