Antena Meniu Search
x

Alertă meteo de vreme rea! Cod galben în mai multe judeţe, în următoarele ore. Trafic îngreunat pe A1 și alte drumuri naționale

ANM a emis o avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă şi burniţă, valabilă pe durata următoarelor ore.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă şi burniţă, valabilă pe durata următoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, în judeţele Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea, Teleorman, Giurgiu, Olt şi Dolj este cod galben de ceaţă, până la ora 23.00.

În aceste zone se înregistrează  ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Din cauza ceţii, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul rutier pe multe drumuri naţionale importante din ţară se desfăşoară îngreunat.

Fenomenul este semnalat pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti (în special pe tronsonul kilometric 49 – 86) şi pe arterele din judeţe precum Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Vâlcea, Olt (DN 65, DN 54, DN 54 A), Dolj, Teleorman (DE 70) şi Giurgiu (DN 5, DN 6).

Pentru a evita producerea unor evenimente rutiere nedorite, poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alertă meteo de vreme rea! Cod galben în mai multe judeţe, în următoarele ore. Trafic îngreunat pe A1 și alte drumuri naționale