Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Afaceristul Alex Bodi, prins că a depășit viteza legală și că a păcălit regulile izolării la domiciliu

Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost prins de poliţişti că fenta în viteză izolarea. Omul de afaceri Alex Bodi a fost depistat cum încălca mai multe legi deodată. A condus cu peste 100 de kilometri în localitate şi la verificări s-a descoperit că trebuia să stea acasă pentru că abia se întorsese din Croaţia.

de Corina Matlinschi

la 24.06.2020 , 23:34

  • Alex Bodi a fost amendat cu 2.175 de lei.
  • Alex Bodi va sta în izolare 14 zile, într-un hotel din București, pe cheltuiala sa.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a căzut în capcana poliţiştilor pe o stradă din Bucureşti unde gonea cu 104 kilometri pe oră, deşi limita era de 50. 

Alex Bodi a fost oprit de polițiști pe Bulevardul Pipera din Capitală. După ce i-au reținut permisul și i-au dat amendă, l-au verificat și în baza de date. Așa au realizat că nu trebuia să se afle la volan pe străzi ci în izolare la domiciliu. 

Aşa că, următoarele 14 zile le va petrece într-un hotel din nordul Capitalei, iar toate costurile vor fi suportate de el.

Vezi și

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a venit pe data de 13 iunie din Croaţia şi, potrivit legii, ar fi trebuit să se izoleze timp de 14 zile. 

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Trebuia să se afle în izolare, a fost plasat în carantină instituţionalizată sub pază. A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile. 

Nu ar fi fost prima oară când omul de afaceri încalcă izolarea. Pe contul lui de socializare a postat în weekend o poză făcută într-un club din Capitală. O ieşire la care pare să fi fost alături de Bianca Drăguşanu, cea cu care s-a împăcat de curând.

Alex Bodi nu a vrut să comenteze situaţia. A explicat doar că a crezut că perioada de izolare s-a terminat pe 15 iunie - dată la care s-au anunţat noi măsuri de relaxare. 

Corina Matlinschi Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Afaceristul Alex Bodi, prins că a depășit viteza legală și că a păcălit regulile izolării la domiciliu