Antena Meniu Search
x

Foto Alexandra și Răzvan, salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în fața metroului, au fost premiați de șeful Poliției Capitalei

Alexandra și Răzvan, salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în fața metroului, au fost premiați de șeful Poliției Capitalei. Emoționați de cele întâmplate, cei doi spun că oricine ar fi făcut la fel în situația lor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.02.2021, 18:16

  • Fata de 15 ani a fost salvată din fața metroului de doi călători aflați pe peron.
  • Copila a fost internată sub supraveghere și primeste tratament psihiatric.

Cei doi s-au aflat la momentul potrivit, în locul potrivit și, cu o viteză uluitoare de reacție, au salvat viața tinerei de 15 ani care s-a aruncat pe șinele de metrou.

Vezi aici momentul în care fata se aruncă în fața metroului

”Totul s-a întamplat rapid, iar fracțiunea de secundă a contat. Au reuşit să scoată în ultimul moment o fată din fața metroului. Şi după cum ne-au spus, acest lucru a fost cel mai important pentru ei, faptul că au reusit să conteze, să o salveze şi nu s-au asteptat la atât de multă atenție din partea publicului. Plini de modestie, ne-au onorat astăzi cu prezența, iar conducerea Poliției Capitalei, în semn de recunoştință pentru spiritul civic de care au dat dovadă, le-a oferit un mic dar simbolic”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Primele declarații ale salvatorilor de la metrou

Răzvan este fiul marelui fotbalist Dănuţ Lupu. Tânărul a spus, pentru Observator, că luna aceasta este şi ziua lui şi că şansa la viaţă pentru alt om e cel mai frumos cadou posibil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata de 15 ani a fost internată în spital, sub supraveghere. Mama fetei a vorbit cu medicii şi a fost de acord cu tratamentul psihiatric.

Pentru că fata este la a treia tentativă de suicid şi pentru că le-a zis în mod repetat poliţiştilor că ar fi fost abuzată fizic şi psihic de către tatăl ei, Protecţia Copilului a fost sesizată pentru a deschide o anchetă în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alexandra și Răzvan, salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în fața metroului, au fost premiați de șeful Poliției Capitalei