Antena Meniu Search
x

Alexandru Arsinel a fost la un pas sa ramana fara 15 mii de lei printr-o escrocherie regizata

Alexandru Arsinel a fost la un pas de a ramane fara 15 mii de lei, dupa ce a fost sunat de un presupus avocat care i-a spus ca fiul lui ar fi facut un grav accident de circulatie

Vezi și

Si in viata reala, Alexandru Arsinel a raspuns la telefon. Si a inghetat. “Nu puteti sa va imaginati ce inseamna sa fii sunat si sa ti se spuna ca copilul tau a calcat doua femei, o mama si o fetita, pe trecere de pietoni si auzi glasul copilului tau in care spune "tata ajuta-ma!", a marturisit Arsinel.

Un presupus avocat i-a spus ca fiul sau a provocat un accident grav si i-a cerut 15 mii de lei. In momentele acelea, actorul ar fi dat oricat. “Esti dispus sa-ti vinzi casa si sufletul ca sa iti scoti copilul din situatia dramatica care ti se prezinta. Sotia mea a fost la un pas de lesin”, a adaugat actorul.

Totul suna foarte credibil. Individul care a sunat stia ca are un fiu, cati ani are, ce masina conduce si numarul lui de telefon. Nu a picat in plasa, insa. A inchis telefonul si si-a sunat fiul. Atunci a aflat ca totul fusese doar o escrocherie. Cu tot mai multe victime.

“O vecina de-a mea a primit telefon, chiar a dat suma de 30 de milioane de lei vechi”, a spus o femeie. Eu am primit mesaje pe telefon. Ca sa dau bani, sa ma duc la CEC, sa dau o suma de bani de trei milioane si imi da 900 de euro”, a mai spus o alta victima. Iar impostorii stiu la cine sa apeleze. Cele mai multe victime sunt in randul batranilor, oameni cu frica lui Dumnezeu, unii dau bani chiar daca simt ca sunt pacaliti. “Au venit la poarta si ne-au cerut bani pentru un copil handicapat. M-a prins intr-o pasa mai buna si i-am dat acolo. 10 lei. Chiar daca nu e adevarat, sa fac o pomana, asa”, a precizat o batrana.

Aproape patit, Alexandru Arsinel a dat o mana de ajutor Politiei care incearca sa opreasca metoda "Accidentul" sa mai faca victime. “Sfatul nostru este sa nu dati curs solicitarilor venite prin telefon in acest sens”, a declarat inspectorul principal al IGPR.

La finalul intalnirii, Alexandru Arsinel a primit si titlul de cavaler al civismului din partea primariei Sectorului 4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Alexandru Arsinel a fost la un pas sa ramana fara 15 mii de lei printr-o escrocherie regizata