Antena Meniu Search
x

Alina Pană a filmat în locul unde fratele ei a fost atacat, pe stradă: "A tras cu pistolul, a vrut să-i împuște" (video)

Alina Pană a filmat în locul unde fratele ei a fost atacat, pe stradă: "A tras cu pistolul, a vrut să-i împuște", spune fosta concurentă de la Mireasa plânge și strigă disperată lângă ambulanța în care răniții primeau primul ajutor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.07.2020, 08:14

  • Doi bărbați au fost atacați pe stradă, dați jos din mașină și răniți.
  • Autoturismul lor a fost distrus.

Imagini teribile au fost suprinse joi seara la Chiajna, în plină stradă, unde doi bărbați au fost atacați, dați jos din mașină și tăiați cu sabia. Martorii susțin că s-au tras și focuri de armă. Alina Pană fostă concurentă la Mireasa, a filmat la câteva minute distanță după ce fratele ei, Călin, a fost scos cu forța din mașină și tăiat.

"A tras cu pistolul, a vrut să-i împuște!", se aude la începutul filmării în timpul căreia tânăra plânge, țipă, iar apoi merge în ambulanța unde primește îngrijiri medicale fratele ei. Alina susține că îi cunoaște pe agresori și că aceștia au vrut să-l omoare pe fratele ei și pe prietenul alături de care era în mașina Audi distrusă de agresori.

"Criminalul de Raiciu Costel Constantin împreuna cu varul lui,Raiciu Sorin,Luca Bogdan,fratii “Titera”- Adrian si inca 30 de indivizi înarmați cu pistoale,săbii ,răngi ....au blocat masina in trafic si au tras focuri de arma,apoi au lovit portierele mașinii pentru ai scoate din masina.I-au scos din masina,au tras focuri de arma in ei,i-au lovit cu săbii pe fratele meu si pe prietenul lui,pana au intrat in coma.

Prietenul fratelui meu este in coma ,împușcat in picior si mai multe răni provocate de săbii,iar fratele meu tăiat,si adus in stare gravă la Spitalul Militar Central.Toti provin din familii foarte bogate si legături cu cele mai importante clanuri interlope.Va rog sa fiți alături de mine si sa se facă dreptate.Pentru ca au fost lăsați in bălți de sânge si strigau ca au relații si putere.Imi este teama,pentru mine,pentru mama,pentru familia mea.

Pe acelaşi subiect

Daca patim ceva acum știți vinovații.Va rog din suflet sa distribuiti.Imi este teama.Sunt la Spitalul Militar Central,si informațiile aduse sunt următoarele....fratele meu a fost împușcat!", a scris Alina Pană lângă video-ul postat pe Facebook.

Poliția nu a putut confirma că s-au tras focuri de armă și nici nu i-a prins încă pe cei care au atacat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

IPJ Ilfov a anunţat, joi seară, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul de urgenţe 112, de către un bărbat, privind izbucnirea unui scandal între mai multe persoane, pe o stradă din oraşul Chiajna şi că o persoană este căzută la pământ.

”La faţa locului s-au deplasat imediat 4 echipaje de poliţie din Chiajna pentru efectuarea de activităţi specifice si luarea măsurilor legale. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat un  echipaj din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov, precum şi un echipaj de jandarmi. Poliţiştii  au găsit la locul faptei doi bărbaţi, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresaţi fizic şi care au fost transportaţi cu ambulanţa la o unitate medicala din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârşirea faptei nu au fost găsite, însă acestea au fost identificate de poliţiştii din Chiajna”, se arată în comunicat.

Cei doi bărbaţi răniţi le-au spus poliţiştilor că cineva ar fi folosit o armă, în timpul altercaţiei.

”În acest context, precizăm că din verificările specifice desfăşurate până în prezent nu au rezultat elemente certe şi concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme”, mai transmite Poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Alina Pană a filmat în locul unde fratele ei a fost atacat, pe stradă: "A tras cu pistolul, a vrut să-i împuște" (video)