Antena Meniu Search
x

Video Ambulanţă navală privată, accident pe braţul Chilia. Ambarcaţiunea transporta la spitalul din Tulcea un copil cu febră

Alertă pe Dunăre. O ambulanţă navală privată, care transporta la spitalul din Tulcea un copil cu febră, a fost implicată într-un accident pe braţul Chilia. Copilul, mama acestuia dar şi alte două persoane au ajuns la spital cu mai multe răni. Nu se ştie deocamdată ce a provocat mai exact incidentul, însă poliţia investighează acum cele întâmplate. 

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 08:53

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Ferma Tatanir, de pe Braţul Chilia.

Ambarcaţiunea navală, ce aparţine unui serviciu privat de ambulanţă din Tulcea, se deplasa cu pacientul minor şi mama acestuia spre spitalul Judeţean, iar la un moment dat, din cauza unei defecţiuni la motor, conducătorul  nu a mai putut controla direcţia. 

Radu Nicolae, director SAJ Tulcea: O ambulanţă privată Venea de la Chilia, spre Tulcea, cu o mamă, un copil cu ceva afte bucale, un sindrom febril. Probabil o manevră greşită, ceva s-a întâmplat acolo, încât au intrat în mal, s-au lovit de ceva. 

Victimele, găsite de salvatori conştiente şi cooperante

Pe acelaşi subiect

Mai multe ambulanţe, un echipaj al Poliției de Frontieră, dar şi două elicopetere SMURD venite de la Galaţi şi Brăila au sosit de urgenţă la faţa locului. Din fericire, toate cele patru victime au fost găsite de salvatori conştiente şi cooperante. 

Daniel Năstase, purtător de cuvânt ISU Tulcea: Un bărbat, conducător al ambarcaţiunii cu diverse traumatisme, asistenta medicală, care prezenta mai multe traumatisme, dar şi fracturi, iar minorul şi mama acestuia, în stare bună, cu traumatisme minore.   

Asistenta medicală, aflată în stare mai gravă, a fost dusă la spital cu elicopterul SMURD. Celelalte trei victime, au ajuns la urgenţe cu ajutorul altei ambarcaţiuni medicale. S-a deschis acum o anchetă pentru a se afla cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Ambulanţă navală privată, accident pe braţul Chilia. Ambarcaţiunea transporta la spitalul din Tulcea un copil cu febră