Antena Meniu Search
x

Teroare într-o casă din Caraş Severin. O mamă şi un copil sunt ameninţaţi cu toporul chiar de capul familiei!

Eliberat de câteva luni din închisoare, un bărbat din Caraş Severin îşi terorizează familia! Un tatăşi-a revărsat furia pe fiul său care-şi apăra mama.

Vezi și

Eliberat de câteva luni din închisoare, un bărbat din Caraş Severin îşi terorizează familia! Totul a culminat ieri, când ameţit de aburii alcoolului, tatăl de 65 de ani şi-a revărsat furia pe fiul care a încercat să sară în apărarea mamei sale. Tăiat la mâini, fiul a ajuns la spital, în timp ce părintele a fost internat la psihiatrie.

O femeie dintr-o comună din Caraş Severin trăieşte, de mai multe luni, un coşmar, împreună cu fiul ei. Iar teroarea a fost instaurată chiar de cel care ar fi trebuit să-i protejeze: de capul familiei. 

Maria, soţia agresorului:

De când s-a eliberat din puşcărie, aceeaşi poveste: ameninţări cu cuţitul, cu scandaluri. Am trăit o viaţă de calvar!

Şi se pare să nu se mai termine. Ultimul episod violent s-a petrecut ieri dimineaţă, după ce Maria şi-a căutat liniştea la biserică. De cum a intrat pe poarta casei, soţul a încercat s-o lovească.

Maria, soţia agresorului:

M-a ameninţat cu cuţitul, a sărit la mine! Am avut un noroc că am scăpat în curte afară din cameră!

Fiul a sărit să-şi apere mama, însă a căzut şi el pradă furiei tatălui său, ameţit de alcool.

Vladimir, fiul agresorului:

M-am băgat între maică-mea şi taică-miu să-i despart, să nu ajungă la alte probleme.

Maria, soţia agresorului:

Ne-a ameninţat cu toporul, a aruncat cu toporul după noi. După ce a intervenit băiatul, el a sărit cu cuţitul şi l-a tăiat la mâini. E tăiat degetul de la mâna stângă şi mâna dreaptă e toată scrijelită. 

Ar fi scenariul care se repetă de luni de zile, de când bărbatul a fost eliberat din închisoare. A primit 3 ani pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiţionat după doar 10 luni. 

Vladimir, fiul agresorului:

De câteva luni, asta este încontinuu. Ameninţă într-una pe toţi. Şi pe membrii familiei, inclusiv nepotul, copilul meu. Nu te poţi înţelege cu el, el fiind tot timpul sub influenţa alcoolului.

După fiecare act de furie al bărbatului, familia a făcut plângeri la poliţie, însă toate au fost retrase la câteva zile.

Vladimir, fiul agresorului:

Am mai făcut o plângere acum trei luni, pe care am retras-o cu gândul că va veni pe drumul cel bun.

Maria, soţia agresorului:

Mi-am retras-o că mi-a spus că trebuie să merg prin tribunal, să ajung la procuror, să mă judec cu el. 

Bărbatul a fost internat acum la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Reşiţa, dar familia se gândeşte cu groază că bătăile vor continua imediat ce se va întoarce acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Teroare într-o casă din Caraş Severin. O mamă şi un copil sunt ameninţaţi cu toporul chiar de capul familiei!