Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ancheta pentru Gheorghe Dincă se extinde şi către alte cazuri de fete dispărute sau traficate

Detalii înfiorătoare în cazul criminalului din Caracal au fost dezvăluite de un raport al Ministerului de Interne. În aproape o jumătate de oră, fata de 15 ani a cerut disperată ajutor de cinci ori.

de Redactia Observator

la 30.07.2019 , 15:25

Detalii înfiorătoare în cazul criminalului din Caracal au fost dezvăluite de un raport al Ministerului de Interne. În aproape o jumătate de oră, fata de 15 ani a cerut disperată ajutor de cinci ori.

De trei ori a sunat ea la 112, iar de alte două ori a fost apelată de poliţiştii din Caracal pe telefonul celui care avea să o ucidă.

La primul apel, Alexandra anunţă că a fost răpită şi violată. A doua oară este redirecţionată de dispecerul de la 112 şi are o discuţie cu un agent şef principal de la IPJ Olt, una halucinantă.

Vezi și

Poliţistul nu a încercat să obţină date care să ducă la identificarea locaţiei sau să o consilieze si să-i ofere sfaturi.

Mai mult i-ar fi spus să-l lase în pace că mai are alte apeluri în aşteptare. Asta arată raportul.

Mai departe, ultimele două apeluri au venit de la poliţistii din Caracal cărora Alexandra le-a dat detalii explicite despre locul în care se află.

Acum, însă anchetatorii vin cu încă o ipoteză cruntă. Ei verifică şi alte cazuri de trafic de persoane, care au acelaşi mod de operare pentru a afla dacă nu cumva tot Gheorghe Dincă este autorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, Sectia de investigare a început urmărirea penală in rem privind modul în care oamenii legii au instrumentat dosarul din Caracal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Ancheta pentru Gheorghe Dincă se extinde şi către alte cazuri de fete dispărute sau traficate