Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andrei Gheorghe urma să înceapă un nou proiect. Familia jurnalistului dezvăluie noi detalii în cazul morţii cunoscutului om de radio

Andrei Gheorghe a murit la doar 56 de ani. Cunoscutul om de radio şi televiziune a fost găsit fără suflare în baie, în vila sa din Voluntari.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 10:20

Andrei Gheorghe urma să înceapă un nou proiect. Familia jurnalistului dezvăluie noi detalii în cazul morţii cunoscutului jurnalist - Facebook

Andrei Gheorghe a murit la doar 56 de ani. Cunoscutul om de radio şi televiziune a fost găsit fără suflare în baie, în vila sa din Voluntari.

Cea care a dat alarma a fost chiar fosta sa soţie, Petruţa Gheorghe, care a dezvăluit că fostul ei soţ urma să înceapă un nou proiect.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a încercat să dea de jurnalist şi, pentru că nu a reuşit, a luat legătura cu administratorul complexului unde locuia fostul ei soţ, scrie libertatea.ro.

Bărbatul a intrat în casa cunoscutului om de radio și l-a găsit mort într-o mansardă transformată în cameră deschisă, unde exista și o toaletă. Fostul om de radio a fost descoperit lângă toaletă, cu fața în jos, picioarele spre vasul de WC și covorașul mototolit.

Jurnalistul era îmbrăcat într-un tricou și boxeri, motiv pentru care poliţiştii spun că, cel mai probabil, Andrei Gheorghe a murit la puțin timp după ce s-a trezit, luni dimineață.

RECOMANDARE: Andrei Gheorghe, moment şocant în cel mai recent scandal public: "Duceţi-vă dracului în pădure, duceţi-vă în peşteri!"

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru libertatea.ro că familia jurnalistului le-a dezvăluit că Andrei Gheorghe urma să înceapă un noi proiect. 

Polițiștii care cercetează moartea fostului om de radio au exclus ipoteza unei sinucideri sau a unei crime, pentru că la locuința acestuia nu s-a găsit niciun indiciu în acest sens. Astfel, ipoteza rămasă în picioare este că Andrei Gheorghe a murit în urma unui stop-cardiorespirator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Andrei Gheorghe urma să înceapă un nou proiect. Familia jurnalistului dezvăluie noi detalii în cazul morţii cunoscutului om de radio