Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Andrei Versace, internat pentru dependenţă de droguri înainte de moarte. Apropiaţii spun că era şi filat de interlopi

Controverse după moartea influencerului Andrei Versace. Prietenii lui recunosc că avea probleme cu substanţele interzise, dar şi cu interlopii. Chiar dacă poliţiştii spun că moartea a fost naturală, apropiaţii nu cred această variantă şi sunt convinşi că s-a sinucis sau a fost omorât. Anchetatorii refac acum pas cu pas ultimele zile din viaţa celui supranumit "regele fiţelor" pentru a afla ce s-a întâmplat. 

de Denisa Dicu

la 21.07.2024 , 19:29

A pozat în "Regele fiţelor" şi s-a lăudat în fiecare clip cu bani, maşini şi haine de lux. "Ceea ce vedeţi dumneavoastră pe Instagram era ca şi un pamflet, el nu mai avea bani mulţi", mărturiseşte un prieten.

La 37 de ani, influencerul Andrei Versace s-a stins subit, singur, într-un apartament dintr-un cartier select al Capitalei. Paznicul complexului rezidenţial a sesizat că din apartamentul în care locuia tânărul vine un miros înţepător şi a sunat la 112. Pompierii şi politiştii au spart uşa şi l-au găsit pe Andrei Versace fără suflare. Potrivit unor surse judiciare decesul a avut loc în urma cu aproape o săptămână.

Poliţiştii verifică dacă influencerul ar fi putut fi drogat

Vezi și

Influencerul era căzut în bucătărie. Potrivit anchetatorilor, nu avea urme de violenţă pe corp, iar în casă nu s-au găsit droguri. Politiştii verifică dacă nu consumase totuşi în altă parte. "Începuse să bea dou sticle de vodkă pe zi. Numai vorbea nimeni cu el, nici părinţii, nici frate-su", continuă să povestească prietenul influencerului.

Pe acelaşi subiect

Necropsia va stabili dacă Andrei Versace consumase alcool sau substanţe interzise. Potrivit surselor Observator, în primăvară fusese internat în spital din cauza dependenţei de droguri. "Consuma în ultima vreme foarte multe substanţe, nu din acela interzise scumpe, ci mai ieftine pentru că halucina în ultima vreme. Spunea tâmpenii cum că se certa cu unul un tip care a fost arestat de mai multe ori şi mai multe persoane din alte clanuri. Nu ştiu ce au avut de împărţit, că înainte erau prieteni", spun apropiaţii.

Ce susţin apropiaţii lui Andrei Versace

De altfel, cu zece zile înainte să fie găsit mort în casă, Andrei Versace a postat o fotografie cu un celebru interlop din Capitală, din care reiese că bărbatul i-ar fi cerut bani. O altă prietenă susţine că familia îl neglija și se simţea terorizat de interlopi. La sfârşitul lunii martie, Andrei Versace a fost reţinut de poliţişti după ce a intrat la dezbrăcat într-un mall din nordul Capitalei şi a stropit oamenii cu apă.

Apropiaşii influencerului nu cred în varianta morţii naturale. "Mi-a spus că a făcut avc. Eu nu cred că e AVC. Ori s-a sinucis, ori a fost omorât"

Poliţiştii verifică toate pistele. Au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din complexul unde stătea Andrei Versace. Au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi vor să pună cap la cap toate informaţiile pentru a afla de ce a murit influencerul.

Denisa Dicu Like

Pasiune, adrenalină, curiozitate și dorința de a afla poveștile oamenilor. Sunt doar câteva dintre lucrurile care mă îndeamnă să fac jurnalism cu atât de mult drag.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Andrei Versace, internat pentru dependenţă de droguri înainte de moarte. Apropiaţii spun că era şi filat de interlopi