Antena Meniu Search
x

Video Andrew Tate, acuzat că a început să influenţeze musulmanii, după ce s-a convertit la islam. Iubitele lor se plâng că au devenit brusc misogini

Andrew Tate, milionarul care transmite mesaje toxice pe internet, strânge din ce în ce mai mulţi fani musulmani. Jurnaliştii de la CNN scriu că fostul luptător de kick boxing, arestat pentru trafic de persoane, este ascultat de mii de tineri islamici din toată lumea.  Influenţaţi de britanic, aceştia îşi abuzează verbal şi chiar fizic iubitele. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 16.02.2023, 22:00

Vezi și

Chiar şi de după gratii, Andrew Tate face în continuare victime. Iman este una dintre tinerele care a acceptat să stea de vorbă cu jurnaliştii de la CNN. Ea le-a povestit că a fost într-o relaţie cu un bărbat musulman până când mesajele misogine ale milionarului l-au schimbat radical. Ar fi început să devină agresiv şi ar fi vrut să aibă o relaţie deschisă, cu mai multe femei, în acelaşi timp, lucru asupra căruia nu conveniseră iniţial.  

"A fost un iad complet. A început să devină foarte abuziv verbal, să mă insulte sau să mă disprețuiască", a povestit fata.

Povestea se repetă și în alte familii

O altă mărturie este cea a unei jurnaliste dintr-o familie de musulmani din Marea Britanie. Spune că fraţii ei, în vârstă de 21 şi 23 de ani, au început să promoveze opiniile lui Tate potrivit cărora femeia trebuie să supună complet bărbatului. 

Pe acelaşi subiect

"Am simțit că îl pierd și nu îl mai recunosc. A devenit extrem de misogin, spunându-ne mie și mamei mele că datoria noastră este să gătim și dacă mama mea nu gătește într-o zi, o numește leneșă", declara Serena pentru CNN, despre unul dintre fraţii ei. 

Bianca Iacob, reporter Observator: "Experienţa celor două femei ar fi doar două dintre exemple pentru că, în mediul online, aceleaşi lucruri sunt împărtăşite şi de alte persoane. Tate ar indoctrina bărbaţi musulmani promovând o versiune plină de misoginie a religiei pentru a-şi putea explica obsesia dominaţiei masculine."

Tate s-a convertit anul trecut la islam. În ianuarie, la una dintre confruntările cu judecătorii, milionarul a apărut cu un Coran în mână. Chiar dacă este arestat, a continuat să îşi promoveze aproape zilnic mesajele prin intermediul unui grup de influenceri musulmani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Andrew Tate, acuzat că a început să influenţeze musulmanii, după ce s-a convertit la islam. Iubitele lor se plâng că au devenit brusc misogini