Antena Meniu Search
x

Video "Ziua 43 şi încă număr. Aproape am plâns astăzi". Andrew Tate, adus la DIICOT în pantaloni de trening roz, de catifea

Fraţii Tate îşi schimbă radical comportamentul. Duşi ieri la DIICOT, milionarii britanici acuzaţi de trafic de persoane abia au răspuns la întrebările reporterilor. Până acum, li se plângeau că sunt victimele justiţiei şi le aruncau bileţele misterioase. Acum, procurorii analizează toate mesajele găsite în laptopurile lui Andrew şi Tristan

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 08:38

Vezi și

Tristan, ai plâns seara trecută?

Ţi-ai văzut fiica? 

Cine este în spatele poveştii, Andrew? 

Îmbrăcat în pantaloni de trening roz, de catifea, cu mâinile încătuşate la spate, Andrew Tate nu mai este la fel de comunicativ cu presa. Răspunde peste umăr, flancat de poliţişti. 

Pe acelaşi subiect

Vrei să colaborezi cu DIICOT? 

Nu.

Eşti deja suspicios? Gândeşte-te la asta! 

Saga fraţilor Tate, puzzle-ul probelor

Fraţii Tate, după episodul bileţelelor aruncate jurnaliştilor, preferă să îşi transmită mesajele pe internet - pe Twitter sau newsletterul care ajunge la fanii lor, pe bază de abonare. Avocatul lor dă de înţeles că cei doi clienţi au intrat de nevoie în silenzio stampa. 

Ziua 43 şi încă număr. 

Aproape am plâns astăzi. 

Aproape. 

Eugen Vidineac, avocat fraţii Tate: Știm cu toţii, condiţiile din arest, nu sunt condiţii de hotel. nu am auzit arestaţi care să fie extraordinar de fericiţi de condiţiile din arest. 

Șeful de securitate al fraților Tate, în faţa procurorilor de la crimă organizată

Nu doar fraţii Tate au venit în faţa procurorilor de la crimă organizată, ci şi șeful lor de securitate. Fost ofiter doi şi un sfert, Bogdan Stancu avea o echipă întreagă de angajaţi cu pregătire militară care se ocupau de paza şi protecţia fraţilor Tate. Mărturia lui poate fi cheie în dosar, însă, acesta susţine că nu a fost audiat până acum, ci doar a fost chemat ca martor la percheziţia informatică. 

După percheziţii informatice şi audierile martorilor, procurorii vor pune acum cap la cap puzzle-ul de informaţii pentru a întregi tabloul probelor. Transcrierea şi expertizarea materialelor descărcate de procurori ar putea dura, însă, şi două luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Ziua 43 şi încă număr. Aproape am plâns astăzi". Andrew Tate, adus la DIICOT în pantaloni de trening roz, de catifea