Antena Meniu Search
x

Un angajat al Sălii Sporturilor din Arad a murit după ce a alunecat într-un burlan adânc de 15 metri

Omul încerca să repare acoperişul prin care ploua, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, printre stâlpi. Colegul care îl asista a încercat să-l salveze, numai că a sfârşti prin a se răni la rândul său.

Raluca Măndoiu
de Raluca Măndoiu

la 05.03.2020, 11:08

Vezi și
  • Victima s-a dezechilibart şi a căzut în gol.
  • Bărbatul care a coborât să-şi salveze colegul a fost dus la spital.

Omul încerca să repare acoperişul prin care ploua, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, printre stâlpi. Colegul care îl asista a încercat să-l salveze, numai că a sfârşti prin a se răni la rândul său.

L-a ţinut pe genunchi până la sosirea salvatorilor de la ISU, care, deşi l-au resuscitat mai bine de 45 de minute, au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului.

Mai multe echipe de salvatori ai ISU Arad au urcat în podul sălii de sport din oraş şi fac tot ce le stă în putinţă să-l ţină în viaţă pe bărbatul de 69 de ani.

Salvatorii şi-au pus frânghii de susţinere, un echipament care i-a lipsit bărbatului căzut. Acesta, împreună cu un alt muncitor, urcaseră în podul clădirii pentru a întinde o folie de plastic.

Ploaia provocase deja o inundaţie acolo. Victima a adunat folia şi a încercat să scurgă într-un puţ lichidul adunat. S-a dezechilibart însă şi a căzut în gol aproximativ 15 metri. Colegul său a coborât după el, ajutat de câteva frânghii.

Cum bărbatul de 69 de ani, era rănit extrem de grav şi îsi pierduse cunoştinţa, celălat l-a ţinut în braţe până când au ajuns pompierii la faţa locului.

Muncitorul rănit a fost resuscitat aproximativ 45 de minute, din păcate, însă, fără rezultat.

Bărbatul care a coborat pe burlan ca să-şi salveze colegul a fost dus la spital cu răni uşoare. Un inspector de la Protecţia Muncii a sosit la faţa locului pentru a verifica cine se face responsabil de moartea bărbatului Şi poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un angajat al Sălii Sporturilor din Arad a murit după ce a alunecat într-un burlan adânc de 15 metri