Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. "Aoleu, ce a fost asta?" Cum s-a produs explozia de la chioşcul de ziare din Capitală. Vânzătoarea e acum bună de plată

O uriaşă explozie asurzitoare a adus spaimă de moarte la Bucureşti, şi pagube însemnate. Flăcări enorme au ţâşnit dintr-un chioşc de ziare. S-au întins pe zeci de metri în apropiere de Piaţa Obor, una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 29.11.2023, 19:33

Vezi și

"Aoleu, ce a fost asta?" Explozia s-a produs pe şoseaua Colentina, iar zgomotul asurzitor, flăcările şi suflul au fost înspăimântătoare. O femeie care trecea prin zonă a fost gata să se arunce la pământ, împinsă de instinctul de supravieţuire. 

Cosmina Balint, reporter Observator: În doar câteva secunde flăcările au cuprins întreg chioşcul de ziare care se afla aici pe trotuar, iar explozia puternică a avariat şi o masina din imediata apropiere.

O maşină de lângă gheretă, serios avariată

Suflul deflagraţiei a fost atât de puternic încât a zguduit şi marfa de pe rafturile magazinelor de peste drum de chioşcul de ziare. Iar din tonetă nu a mai ramas nimic. O maşină parcată lângă gheretă a fost serios avariată.

Pe acelaşi subiect

Martoră: O bubuitură de... Eu eram în staţie la 1 acolo şi de acolo am auzit. Era lumea panicată. A fost flacăra, spunea că era până sus după pom. Au venit imediat şi pompierii, două maşini mari de pompieri şi cu una mică.

De la ce a pornit explozia din chioşc

Vânzătoarea de ziare ar fi provocat explozia, arată primele date din ancheta care a început. Femeia de 70 de ani ar fi improvizat în chioşc o instalaţie de încălzire cu o butelie. Scăpările de gaze ar fi dus la explozia puternică. Vânzătoarea a avut mare noroc - a scăpat cu viaţă. 

Martoră: Şi-a băgat mâna să ia geanta şi a ars-o până aici. A fugit dar a ars-o la mână. A avut un reşou de încălzire.

Acum, femeia, care muncea ca să se ajungă cu banii de la o lună la alta, pare bună de plată. Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. "Aoleu, ce a fost asta?" Cum s-a produs explozia de la chioşcul de ziare din Capitală. Vânzătoarea e acum bună de plată