Antena Meniu Search
x

Animaţie: Cum s-a prăbuşit avionul pilotat de un tânăr de 23 de ani, la Topoloveni (Video)

Avionul prăbuşit la Topoloveni era pilotat de un tânăr de 23 de ani, care a fost spitalizat de urgenţă în urma impactului care a distrus avionul. 

Animaţie cu avionul prăbuşit la Topoloveni
Animaţie cu avionul prăbuşit la Topoloveni, pilotat de un tânăr de 23 de ani - Observator

Avionul prăbuşit la Topoloveni era pilotat de un tânăr de 23 de ani, care a fost spitalizat de urgenţă în urma impactului care a distrus avionul. 

Momentul în care avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit la Topoloveni, în judeţul Argeş, a fost reconstituit printr-o animaţie.

Din informaţiile echipelor de intervenţie, în timpul unui zbor de agrement, pilotul ar fi simţit că ceva nu e în regulă cu avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota.

În acele momente, tânărul a luat decizia de a încerca o aterizare forţată, aparatul de zbor aflându-se deasupra localităţii argeşene Topoloveni. 

Cel care a alertat autorităţile a fost chiar pilotul. Deşi rănit, tânărul de 23 de ani a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Autorităţile din Argeş au precizat că pilotul a suferit mai multe leziuni în urma prăbuşirii cu avionul la Topoloveni, fiind dus la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Animaţie: Cum s-a prăbuşit avionul pilotat de un tânăr de 23 de ani, la Topoloveni (Video)