Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Cum i-a "ameţit" pe poliţişti un şofer beat, drogat şi cu permisul suspendat, pe străzile din Galaţi. Cum au reuşit agenţii să-l oprească

Urmărire cu focuri de armă în Galaţi: un individ beat, drogat şi cu permisul suspendat, a pornit într-o goană nebună pe şosea cu poliţia pe urmele lui. A refuzat să oprească la un filtru, iar ageţii l-au urmărit aproape şase kilometri. A fost nevoie de zeci de gloanţe pentru a-l bloca. Culmea, individul de 29 de ani e cercetat pentru tentativă de omor, dar a fost lăsat liber de judecători.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 21:01

Vezi și

Sunt scene desprinse din filmele de acţiune şi suprinse de camere de supraveghere sau de alţi şoferi aflaţi în trafic. Tânărul teribilist de 29 de ani se află într-o cursă nebună cu poliţia pe urmele lui. Sunt depăşiri la limită, în curbe, în localităţi şi printre maşini. Agenţii încearcă să-l convingă să tragă pe dreapta. Nu reuşesc aşa că scot pistolul şi trag în maşină.

Adrian Obreja, reporter Observator: Poliţiştii au tras peste 20 de focuri de armă asupra maşinii fugarului. Deşi avea cauciucurile sparte, urmărirea a mai durat câţiva km, până când au reuşit să-l blocheze în trafic.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit deşi cursa s-a întins pe aproape şase kilometri pe drumul care leagă comunele Nicoreşti şi Tecuci.

Adrian Obreja, reporter Observator: Poliţiştii se aflau chiar în acest loc când l-au văzut la volan pe tânărul de 29 de ani, deşi avea permisul suspendat. I-au făcut semn să oprească, iar acesta a accelerat şi a fugit în acea direcţie.

Pe acelaşi subiect

O dată ce l au oprit agenţii au descoperit nu doar că individul are permisul suspendat. Şoferul de ocazie a ieşit pozitiv la metamfetamină la drugtest, iar aparatul etilotest a aratat o valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În maşină, agenţii au găsit pe bancheta din spate trei plicuri despre care cred că sunt droguri. Bărbatul a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, dar a refuzat recoltarea.

Individul e client vechi de-al poliţiei

Anul trecut, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. După două luni în arest, magistraţii l-au plasat în arest la domiciliu. Din primăvară era cercetat sub control judiciar. Ar fi încercat să-şi omoare un prieten, după o ceartă legată bani.

Victima şoferului: Mi-a dat cu toporul în cap. M-a nenorocit. Am avut plămânul spart. Hemoragie la cap. M-am aruncat pe fereastră. Am reuşit să ajung în drum. Am ţipat după ajutor. I-a spart maşina vărului meu. L-a fugărit prin tot oraşul.

Şoferul teribilist a ajuns acum după gratii pentru 30 de zile şi are un al doilea dosar penal pentru conducere fără permis, sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și deținerea fără drept de droguri de mare risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Cum i-a "ameţit" pe poliţişti un şofer beat, drogat şi cu permisul suspendat, pe străzile din Galaţi. Cum au reuşit agenţii să-l oprească